diumenge, 23 de març del 2014

COPA CATALANA 2014!! I OPEN D'ESPANYA!!

Un cop ja començat aquest nou any 2014, les diferents proves de BTT van agafant ritme ja fins a final d'any!!

A principis de març va tenir lloc la 1a prova de la Copa Catalana 2014 a Banyoles, en el ja tradicional circuit del parc de la Draga, amb constants pujades i baixades curtes però intenses... com cada any, nombrós públic que va venir a veure els millors corredors tant nacionals com internacionals, amb varis corredors de la copa del món.. com el francès varies vegades campió del món, Julien Absalon!!

Tres socis del BTT Prades van ser-hi presents en diferents categories, no tenint la sort de cara, tot i l'altíssim nivell de la prova!!!

ELIT:
- Enric Martorell: va finalitzar en 32a posició elit

MÀSTER 30:
- Sergi Casals: 63è
- Jordi Martorell: no va poder finalitzar per problemes mecànics

El dia 15 i 16 de març, va tenir lloc la 1a prova de l'Open d'Espanya a Valladolid també amb corredors d'altíssim nivell, el dissabte tenia lloc una Contra Rellotge Individual (CRI) semiurbana, amb un primer tram del circuit per asfalt i un segon tram per dins al bosc... mentre que diumenge tenia lloc la prova de rally, en un circuit molt dur, sec i amb molta pols. Enric Martorell va ser-hi present obtenint els següents resultats:

CRI: 14a posició elit
RALLY: no sé sap encara la posició per incompetència de la Federació Espanyola de Ciclisme, 7 dies després encara surten les classificacions errònies.

Cal destacar la mala organització de la prova per part de la RFEC, per ser una prova amb punts UCI, moltes coses a millorar.

I per acabar, aquest diumenge 23 de març, tenia lloc la 2a prova de la Copa Catalana a Corró d'Amunt (Barcelona) en un circuit amb dues parts, una primera on s'havia de tirar de força física i una segona part més tècnica... en general un circuit força divertit.

Tres socis del BTT PRADES hi ha sigut presents, obtenint tots ells bons resultats en les diferents categories: