diumenge, 7 de desembre del 2008

Ciclocross de 1er nivell en terres Valencianes

Per aprofitar una mica el pont i fer treballar una mica la maquinaria, i com per aquí a Catalunya hi havia descans de ciclocros, el membre del BTT Prades, Jordi Martorell es va desplaçar fins al poble de Navarrés per tal de disputar la cursa.
La companyia va ser de luxe, la família Carnicer em va acollir, agrair una vegada més la seva hospitalitat i generositat.

Després de 3 horetes de viatge arribarem a la cita, inscripcions i dos o tres voltetes a mig gas per a estudiar una mica el circuit.
Pel meu gust molt complert, trams ràpids, zones tècniques i un parell de marges i taulons on havies de desmuntar.
Sobre les 12:30 h aprox., es donava la sortida, una mica indecisa, abans de sentir el xiulet la gent ja manxava!!!

Em col·loco 3er, fins a la primera mitat del circuit quan després del segon tram de patejar, em cau la cadena i perdo el grup, després gran estrenyuda per recuperar alguna roda, que fins 3 voltes després no consegueixo, ja ho he cremat tot, els aguanto dues voltes més intentant recupera l'alè, però els constants canvis de ritme de Nadal, Hurtado i Reñe m'acaben de matar. al final 7è de la general i 6è èlit.

La victòria va ser per Santi Armero, que es va poder distanciar del company Carnicer gràcies a una no gaire bona sortida d'aquest. En tercera posició el líder èlit valencià, Daniel Guerrero.
Em va quedar una mica de mal gust de boca degut al petit problema, això també forma part de les curses, però content de donar-ho tot fins a l'últim gir.

Agrair especialment l'acolliment que ens va donar la gent de Navarrés, per la fantàstica organització i per la paella que ens vem cruspir. Gràcies!!!

CLASSIFICACIONS.