dimarts, 22 de juny del 2010

20/06/10 - Pujada a Mirar + Marxa BTT Vall del Corb + Open Tarragona Montblanc.

Aquest diumenge 20 de juny es van celebrar tres proves en el nostre territori amb un temps bo per a la pràctica del btt tot i el vent que va bufar durant tot el matí a tot Catalunya. Els socis del BTT Prades es van repartir al llarg de tot el territori per tal de disputar les diferents proves i aconseguir així els màxims bons resultats en cada una d'elles.

Per una banda la corredora Eva Higuera va aconseguir una extrahordinària 1ª posició de la categoria fèmina sènior en la 21ª Pujada a Miramar, una pujada de 12 km de recorregut amb un desnivell de 567 metres sortint de Valls, passant per Fontscaldes i acabant en el punt més alt de Miramar. El millor temps en la pujada el va marcar el corredor de la Selva del Camp, Jordi Carnicer.

En el mateix moment a Vallfogona de Riucorb es celebrava la 6ª Marxa de la Vall del Corb, en un circuit de 38 km i poc més de 1100 metres de desnivell acumulat on el també soci del BTT Prades, Oscar Garcia començava la marxa amb bones sensacions i col·locant-se en les posicions capdavanteres. Cap a la meitat del recorregut l'esforç inicial li passaria factura i el faria retrocedir algunes posicions fins acabar en una bona 24ª posició.

Per altra banda la localitat de Montblanc acollia la 5ª prova de la Copa Tarragona- Costa Daurada d'aquest 2010, en un circuit de poc més de 9 km. clarament diferenciat per dues zones, una primera molt rodadora i una segona part amb trams amb més desnivell i amb senders més tècnics. Tres socis del BTT Prades van assistir-hi:
En Sergi Casals en prenia part en la categoria màster 30, que havien de fer 3 voltes al circuit, després de col·locar-se durant la primera volta en bones posicions va anar aguantant les dues voltes restants i va aconseguir així acabar en una bona 10ª posició de la categoria demostrant així el bon ritme que va agafant en la copa. El primer lloc de la categoria va ser per J.J Marrasé després de la mala sort que va perseguir als dos primers corredors de la categoria, per una banda el corredor de Massi, Xavi Carnicer que rodava en primer lloc va patir una caiguda que el mantindrà apartat de les competicions a causa d'una fractura a la calvícula, molts ànims des del BTT PRADES!!!! i per altra banda en Carles Juncosa quan anava en segona posició va trencar cadena deixant així via lliure per els seus perseguidors.
En Jordi i l'Enric Martorell prenien part en la categoria èlit, que havíen de fer 4 voltes al circuit, després de les dues primeres voltes rodaven en 2ª i 3ª posició a pocs segons un de l'altre. Al començar la tercera volta Enric Martorell va patir problemes físics cosa que li van fer dismiunuir molt el ritme i a conseqüència d'això va perdre unes posicions fins acabar com va poder en 6ª posició de la categoria. Mentre que Jordi aguantava en la 2ª posició en la que es va col·locar ja des de l'inici i acabava així. El primer lloc de la categoria va ser per Marcos Vazquez.

La setmana que ve no et pots perdre:

3h de Resistència a Riudoms (26-6-10)
Pujada a l'Ermita de
St. Joan (Montblanc) (27-6-10)