dilluns, 9 de maig del 2011

Copa Catalana a la Vall del Lord (6 i 7-5-11) amb podi per Jordi Martorell.

Aquest diumenge a la localitat de St. Llorenç de Morunys tenia lloc la 3ª prova de la copa Catalana, en un dur circuit amb trams força tècnics i amb la dificultat afegida dels trams humits característics de la zona.

El dissabte tenia lloc la Contra Rellotge Individual (CRI) i el diumenge la prova de rally, en la que tres socis del BTT PRADES van ser-hi presents, Sergi Casals i Jordi i Enric Martorell.

Enric Martorell en un dels baixadors del circuit.
Pel que fa a la CRI de dissabte, amb un terreny força enfangat, sobre un traçat de 4 km, en Sergi Casals, després de tenir algun problema mecànic va finalitzar en 117ª posició de la general i en 31ª posició de la categoria màster 30. En Jordi Martorell, tot i no tenir bones sensacions va finalitzar en una 19ª posició de la general i 3er màster 30 i l'Enric Martorell després de tampoc tenir bones sensacions va finalitzar en una 31ª posició de la general i 16è elit.

Jordi Martorell en una de les tècniques trialeres.
Sergi Casals en un dels ràpids baixadors.
Pel que fa a la cursa de rally de diumenge, amb un terreny una mica més sec i sobre un traçat d'uns 7 km en el que s'havien de donar diferents voltes segons categoria, en Jordi Martorell, després de realitzar una cursa molt regular va aconseguir una excel·lent 3ª posició en la categoria màster 30, mentre que en Sergi Casals, després de realitzar una bona cursa, va finalitzar en 34ª posició màster 30.
Podi màster 30: Fèlix Martínez (Fa Sol), 2on. Pau Egeda (Tomàs Bellès) i 3er Jordi Martorell (Bicisports Aubanell)

Per altra banda, en la categoria elit, Enric Martorell, després de realitzar una cursa força dolenta, va finalitzar en un 20è lloc en la categoria elit, en una categoria dominada per els internacionals Ruzafa, Lejarreta i el recent campió del món, J.A. Hermida.