diumenge, 28 de novembre del 2010

28-11-10 Copa Catalana de Ciclocross a Lleida

Aquesta diumenge 28 de novembre s'ha disputat la 4ª prova puntuable per la Copa Catalana de CX al turó Gardeny de Lleida, en un circuit modificat respecte edicions anteriors, però encara amb algun tram massa tècnic per un circuit de CX.
Amb una temperatura força freda, rondant els 0ºC, a les 12.00 s'ha donat la sortida dels èlits+sub23 amb la representació d'Enric Martorell (Bicisports Aubanell) i seguidament la dels màster 30 amb la representació de Jordi Martorell (Bicisports Aubanell).

Enric Martorell després de patir una avaria a la roda de davant quan només s'havia fet 1/4 de la primera volta, s'ha quedat en última posició, després de canviar la roda ha anat remuntant el que ha pogut fins a acabar en 5ª posició èlit (categoria amb poca representació) i en 11ª posició de la general.

Estat en que ha quedat la llanta de l'Enric en la primera volta.

Enric Martorell pujant el dur i llarg tram d'escales.
Per altra banda, Jordi Martorell ha tingut millor sort que el seu germà i ja en la primera volta s'ha col·locat en 1ª posició, lloc que ja no abandonaria fins a creuar la línia de meta.
Jordi Martorell al primer graó del podi acompanyat de Marc Clapés i Jordi Cugat.

D'aquesta manera, en Jordi, després d'aquest primer lloc a Lleida es col·loca en també 1ª posició de la general màster 30 de la copa Catalana de Ciclocross 2010/2011. I Enric Martorell, tot i disputar només 3 de les 4 proves s'ha col·locat en 5ª posició de la general elit del campionat.

La cap de setmana que ve cita doble de la copa Catalana, diumenge a Tortosa i dilluns a Amposta.
Cal recordar també que dissabte 6 de novembre es realitza la marxa amb BTT a Bellmunt del Priorat  La Barrinada.