dilluns, 16 de maig del 2011

Open d'Espanya a Avilés + Open Barcelona a Taradell amb podi (15-5-11)

Aquest cap de setmana es va celebrar a la localitat Asturiana d'Avilés la penúltima prova de l'Open d'Espanya, coincidint amb la 5ª prova de l'Open Barcelona a la localitat de Taradell.

Per una banda en Jordi Martorell ha assistit a la prova d'Avilés, en un circuit, a diferència d'altres anys, amb unes condicions de fang molt menors i amb un traçat variat, amb trams amb sender i trams amb gespa on la bici es clavava dificultant així encara més la prova.


Jordi Martorell en plena acció.

En Jordi va aconseguir una bona 4 posició, tot i tenir opcions a podi si no hagués sigut per una punxada a la roda davantera, cosa que el va fer perdre un temps important. Al final va finalitzar en 4ª posició per darrere de Parra, Guerrero i Guarez.

Podeu veure les classificacions de totes les categories de l'Open d'Espanya a Avilés AQUÍ.


Per altra banda Enric Martorell assistia a la prova de Taradell, puntuable per l'Open Barcelona, en un circuit molt enfangat i amb gairebé el 100% del traçat per sender, cosa que dificultava els avançaments. Enric, després d'anar remuntant posicions al llarg de tota la prova, al final va aconseguir finalitzar en una bona 3ª posició elit, superat per Isaka de la Fuente i Borja Murillo, cosa que el fica com a lider provisional del campionat en la categoria elit.

Podeu veure les classificacions de l'Open Barcelona a Taradell AQUÍ.

I els pròxims dies tenim: