diumenge, 18 d’octubre de 2009

Marxa BTT Eutiches (18-10-09) + lesió de Jordi Martorell...

Aquest diumenge 18 de novembre s'ha disputat la primera marxa de BTT a Tarragona anomenada Eutiches. Els participants podien triar entre dos circuit força planers, un de 35 quilòmetres i un altre de 72 quilòmetres.

Els recorreguts transcorrien íntegrament per la província de Tarragona, molt ràpids, amb zones de pista i sender per tal de completar els dos circuits, en un principi ben pensats i treballats, tot i que una mica escassos de marcatge, cosa que ha fet que la nota negativa de la jornada la marqués el gran nombre de corredors que s'han perdut durant la prova.

Pel que fa als socis del BTT PRADES, Oscar Garcia ha assistit a la prova (fent el circuit llarg), realitzant una bona sortida i col·locant-se entre els 15 primers durant gran part del recorregut, fins que un error en una cruïlla ha fet que tot el grup on es trobava el corredor de Prades es perdés i d'aquesta manera s'han vist passats per els grups de darrere. D'aquesta manera Oscar ha anat recuperant posicions fins que s'ha tornat a perdre en una altra cruïlla, cosa que al final ha fet que arribés en una discreta però no mala posició.


Per altra banda destacar la caiguda que va patir el corredor de Prades, Jordi Martorell quan el passat dijous es trobava entrenant amb ciclocross i va patir una forta caiguda al trobar-se amb una cadena a un camí, cosa que el va fer volar pel davant trencant-se d'aquesta manera la clavícula, a més a més de varis punts i varies contusions a tot el cos. Així que per ara queda apartat de les primeres proves de la copa Catalana de Ciclocross, esperem que es recuperi aviat i que torni a les competicions amb més força que mai!!!

9 comentaris:

Àlex Marrasé ha dit...

ostic quina putada.
Mireu pel costat bo (si en pot tenir) així t'obligues a parar i fer pretemporada, llastima del ciclocross.
sort i anim en la recuperacio

Anònim ha dit...

Ei Àlex, una bona putada, si si!!!
Al final m'he vist obligat a fer un descans forçat.
Ara ja a pensar en el final del Ciclocros i amb la nova temporada de BTT.
Merci pels ànims!

Sergi Aubà Brull ha dit...

Osti tio qiina putada, millorat que en nore estaras donan caña per estes carreres. recuperet tio.

sergi.

Mercè Petit ha dit...

Ànims Jordi, pensa positivament; t'ha passat un cop finalitzada la temporada de copa catalana de btt,... i mereixes un descans. Quan tornis a agafar la bici serà amb més eneregia que mai, ja ho veuràs.

Jordi Martorell ha dit...

Gracies Sergi, si si una bona putada!!! Descansar una mica i ja pensant en la próxima cursa que podré fer.
Ens veiem!

Jordi Martorell ha dit...

Moltes gràcies Mercè.
Per una banda ha sigut a final de temporada, però per l'altra, em perdré 1/2 temporada de ciclocros, però què hi farem? Ara a recuperar i a veure si avui pujo una estona al "rodillo", que tant de temps quiet no m'hi puc estar.
Ens veiem!!!

Mª Lourdes ha dit...

Ànims jabalí!! ja veuràs que d'aquí res ja tornes a estar a sobre de la bici donant guerra ;-) Si tenia que passar millor que hagi sigut ara que no pas en plena temporada de BTT, no creus?
Cuida't!!!

MQL Sustainable Tourism Services ha dit...

Anims a tope, si vols rehabilitacio, al sudest asiatic et prepararem cara l'any que ve.
Aprofita per fer el que la vida diaria no et deixa fer, paperam, posar coses al dia i demes, en tres i no res tornaras al pedal, ja saps que cal aprofitar cada moment.

Salut i ganes sempre, i caldets amb fideus vietnamites.


MA

e.martorell ha dit...

Sopes Vietnamites?? Mii Gaa i Mii Tom?? jejeje. poc bones!!!