dilluns, 28 de gener del 2008

Continua el Gran Premi de BTT la Selva

Santa Coloma de Farners va acollir aquest passat diumenge 27 de gener la segona prova puntuable del Gran Premi la Selva 2008. Un dur i tècnic circuit de 32 quilòmetres de recorregut va fer patir d'alló més a tots els corredors. El dia va estar marcat per un bon sol durant tot el matí, tot i que a primera hora el termòmetre marcava 0ºC!!!

Els nostres dos corredors, Jordi i Enric Martorell i van ser presents acabant en 14a i 17a posició (respectivament) de la general i en 12a i 13a posició de la categoria èlit. El pòdium va estar complet per Ismael Ventura, David Molinero i Oriol Colomé. Classificacions i temps Sta. Coloma. En aquesta segona prova l'assistència també va ser màxima amb més de 500 participants entre totes les categories.

D'aquesta manera Enric i Jordi Martorell entren en el top ten del campionat, col·locant-se en 8a i 9a posició respectivament de la general.