diumenge, 23 de març del 2008

2ª prova de la Copa Catalan de Maratón a Calaf!!

En plena setmana santa, aquest passat dissabte 22 de març, la localitat de Calaf va acollir la segona prova de la PowerBar Marathon, ho sigui la copa catalana de Marathon. Tot i caure en mig de setmana santa uns 300 corredors es van aplegar a la plaça de Calaf per començar la prova a les 9.30h. En un dia tranquil, amb un solet que es deixava veure però amb alguna ràfega
de vent en els llocs més destapats.

Graella de sortida.

El circuit de 60 quilòmetres, força bonic i menys dur que el primer de la copa disputat a Fals, estava dividit amb 3 sectors, el primer més planer, després la part amb més pujades i baixades més tècniques i l'última part, molt més rodadora per damunt de pistes ràpides, fins arribar de nou a la localitat de Calaf. En general, un circuit molt rodador i amb poca dificultat!!

Enric (99) i Jordi Martorell (97) comandant un segon grup de carrera.

A la graella de sortida es podien veure corredors de gran talla nacional, com Freixer, Morata, Lozano, Llordella, Patxi Cia, Ventura, Zugasti, Carnicer, Betalú, Marrasé, Peña, Perarnau...
La victòria aquest cop va ser pel corredor de l'equip Starbike-Ghost, Francesc Freixer, seguit d'Oriol Morata (Inpanasa-Basolí) i del sub-21 David Lozano (MSC Bikes.

Jordi Martorell en un dels trams forts de pujada.

Els corredors del BTT PRADES, Enric i Jordi Martorell van assistir-hi acabant en 43ª i 73ª posició de la general (respectivament) i en 24ª i 38ª posició de la categoria èlit. Classificacions.

Enric Martorell en el mateix tram de pujada.

D'aquesta manera queda demostrat el gran nivell que hi ha a la copa Catalana de Marathon!!!
Ara dissabte i diumenge vinent els espera una altra prova de foc a Corró d'Amunt, on es disputa la segona prova de la copa catalana de XC.