dimecres, 29 de juliol del 2009

Expedició del BTT Prades a la XVª BTT L'Argentera!!

Aquest passat diumenge 27 de juliol es disputava la XVª edició de la ja tradicional marxa de BTT a l'Argentera.

El circuit com el de les passades edicions constava d'una forta i llarga pujada seguit d'una trialera/senderó de baixada per arribar al poble, per tornar a enfilar una dura pujada i baixar de nou per la trialera per finalitzar al poble.

4 socis del BTT PRADES van desplaçar-se fins la localitat de l'Argentera per tal de disputar la marxa, Sergi Casals, Dani Pérez, Jordi i Enric Martorell. Un cop ben posicionats a la línia de sortida els esperaven uns 27 quilòmetres en ple sol!!

Enric Martorell després de realitzar tota la primera pujada en molt bona posició i enganxar la trialereta de baixada, va agafar un roc, cosa que li va tallar el pneumàtic i es va veure obligat a abandonar. Jordi Martorell després de de patir un constipat durant tota la setmana va poder anar aguantant i finalitzar en una 7ª posició de la general i finalitzant així 3er màster 30. Dani Pérez que es retrobava amb la BTT després d'uns quants anys després va realitzar una cursa de menys a més va finalitzar en una bona 35ª posició de la general i 20ª posició màster 30. Sergi Casals després de recuperar-se de la caiguda que va patir en la marxa de Pratdip va realitzar una cursa de més a menys i va poder finalitzar en una bona 39ª posició de la general i 22ª posició màster 30.

Un cop acabada la marxa, un bon berenar i cap a Prades tot comentant la jugada.