diumenge, 17 de febrer del 2008

Diumenge 17 de Febrer a Banyoles XC!!!!

ARA AMB MOLTES MÉS FOTOS
Doncs aquest diumenge dia 17 de febrer, la localitat de Banyoles ha tingut l'honor de disputar la primera prova de la Copa Catalana, Gran Premi Massi '08, que aquesta vegada també era puntuable per la nova edició del Superprestigio Massi. El dia ha començat tapat tot i que poc a poc s'ha anat aclarint i cap amig dia el sol s'ha deixat veure de ple. Un total de 450 corredors han disputat el dur i tècnic circuit al parc de la Draga de Banyoles amb la presència d'un nombrós públic al llarg de tot el circuit. La prova constava d'uns constants canvis de ritme, trencacames, amb pujades i baixades curtes però tècniques i dures.
La victòria en la general ha estat pel corredor Novazelandès, Cashy Leuchs (Cannondale-Chambery), seguit de Juan Pedro Trujillo (Camelorca Seguros10.com) i Marc Trayter (ECP-Tau Ceramica). Els nostres corredors, Jordi i Enric Martorell han corregut en la categoria èlit completant les 5 voltes al circuit més el primer bucle. Jordi ha finalitzat en 44ª posició de la general i 35ª de la categoria èlit, mentre que Enric entrava en la 63ª posició de la general i 49ª d'èlit. Classificacions.
D'aquesta manera queda demostrat el gran nivell que hi ha en la ja habitual Copa Catalana, amb noms a la graella de sortida com: Martí Gispert, Sergio Mantecon, Carlos Coloma, Dario Gasco, Israel Nuñez, Frances Freixer, Patxi Cia, Ismael Ventura, Roger Argelaguer, Llibert Mill, així com els nostres companys de la província de Tarragona, Jordi Carnicer i Jordi Garrido (entre d'altres).

La categoria màster 30 ha estat dominada tota la carrera per Josep Betalú (progress-oki) i Francesc Xavier Carnicer (Massi).
Per veure més FOTOS.
Per veure VIDEO.


Properament moltes més fotos!!!!!!!!!!!!!