diumenge, 2 de gener del 2011

Sortida de fi/començament d'any + dues últimes proves de la copa Catalana de Ciclocross.

Aquest diumenge dia 2 ha tingut lloc la ja tradicional sortida de final/començament d'any. Com sempre a les 9.00 s'ha sortit de la plaça major de Prades, aquest any amb menys fred que de costum i amb un sol que ha companyat als pocs assistents durant tota la ruta.

Després de fer la rigurosa foto d'inici de ruta a l'arbre de nadal de la plaça major, s'ha anat cap a fer la ja també tradicional ruta, fent en primer lloc el tomb a Cucurulla, per anar cap al coll de les Masies, coll del Bosc, Tossal de la Baltasana, on es fa la segona foto de grup i a continuació volta a la Muleta i per el sender de les "ss" cap a la bassa i cap a Prades de nou, per tot seguit fer un bon esmorzar, aquest any al restaurant L'Estanc i així comentar una mica l'any ja passat...
Imatge abans de sortir de la mateixa plaça major de Prades adornada amb el típic arbre de Nadal.

Per altra banda diumenge dia 26 de desembre es va disputar la penúltima prova del calendari de la Copa Catalana de Ciclocross a Sta. Coloma de Farners, on el soci del BTT PRADES, Jordi Martorell (Bicisports Aubanell) va acabar en una bona 3ª posició en la categoria màster 30, tenint ja així el campionat assegurat.

I aquest diumenge 2 de gener s'ha celebrat la útlima prova de la copa Catalana de ciclocross a Mataró, en un circuit força planer i amb un parell de zones amb obstacles, on Jordi després de realitzar una bona sortida ja s'ha col·locat entre la 2ª i 3ª posició. Al final després de fer una bona cursa ha aconseguit una molt bona 2ª plaça i així posant punt i final a la copa Catalana finalitzant en una extraordinària 1ª posició de la categoria.