dilluns, 30 d’agost del 2010

FINALITZADA LA 3ª VOLTA A PRADES AMB BTT!! (llista de temps modificada)

Aquest cap de setmana va tenir lloc la 3ª edició de la Volta a Prades amb BTT i des del BTT PRADES només podem dir MOLTES GRÀCIES A TOTHOM!!

Es podria començar de moltes maneres, però la millor manera és dient que en aquesta 3ª edició vam fer rècord de participació amb més de 300 bikers (concretament 310) disposats a passar-ho d'alló més bé en el dur circuit que hi havia per l'ocasió.
Cal destacar el bon comportament de tots els participants que hi va haver durant tot el transcurs de la prova, abans i després d'aquesta.

Pel que fa al circuit esperem que hagi agradat a tothom, tot i la seva duresa, però com molts de vosaltres ja sabeu, a les muntanyes de Prades les pendents no són precisament suaus.

En quant a l'organització valorem molt positivament el transcurs de la marxa, tot i que som conscients que s'ha de millorar amb coses, com el control on es separava el circuit curt del llarg, cua per la recollida de dorsals (degut a un problema tècnic amb l'electricitat per al pc)... entre d'altres.... l'any que ve més i millor.

Pel que fa a la llista de temps, és provisional i hi ha errors, això si, hi ha gent que estava apuntada a la llarga i sigui per error o no, van acabar fent el circuit curt, per això pot haver-hi gent a la llista del circuit llarg que realment va fer el curt, però cada corredor sap el que va fer... Així que això només és una llista dels temps de cada un i a partir d'aquí que cadascú tregui les conclusions.. per qualsevol cosa envieu un e-mail a bttprades@gmail.com i rectificarem el que sigui possible.

Un cop més, moltes gràcies a tots per participar i tothom qui tingui fotos i ens les pugui passar li estarem agraïts.

Podeu consultar la llista de temps fent click AQUÍ. (el primer grup fa referència al circuit llarg i el segon al curt).

Destacar també la gran col·laboració que vam tenir dels diferents establiments i persones de la zona, que ens van ajudar a fer la marxa del BTT PRADES encara més gran!! així doncs des d'aquí donar les gràcies amb el següent escrit:

Un cop s'ha acabat la 3ª Volta a Prades amb BTT només quedava mirar el temps de cada participant, amb un bon avituallament sòlid i líquid gràcies als establiments Carnisseria Torra, Carnisseria Antonia, Carnisseria Marcel·lí, cal Critòfol, Florista Marta, Super Maxi, Cooperativa de Prades, Forn Jordi, Forn Oscar i Roser, Rest. l'Estanc i Distr. Bonaigua. A més a més calia estar atent a la pissarra cedida per els caçadors de Prades en que hi havia el resultat dels diferents sortejos que es van fer, com una nit per descansar i recuperar forces a la casa de pagès de cal Crispí, unes bosses per a les eines, casc Spiuk i camelback gràcies a Bicisports Aubanell (Gandesa) , més camelbacks per si encara us quedava set de Cicles Catalunya (Vilafranaca), unes manxes per recuperar pressió de Sports Florencio (Montroig) a més a més d'un jec impermeable per si venia el fred de Acqua Royal, cal agrair també a l'Ajuntament de Prades, info Prades, als bombers de Prades, a BTT Tarragona, Spiuk, Nutrisport, Triplex, Caixa Tarragona, la Caixa, als nostres motoristes, als controladors de sortida i temps, als col·laboradors de cada punt del circuit i avituallaments i a tot aquell que de manera directa o indirecta hagi col·laborat i que per petita que sigui aquesta col·laboració, la valorem i molt!! Moltes gràcies a tots, sense vosaltres res s'hagués pogut fer.

I recordeu aquesta només és la primera de les 4 proves de la Xallenger...

Les proves de la Xallenger són:


Per a més informació de la Xallenger visitar:
Xallenger 2010.