diumenge, 23 de novembre del 2008

El BTT PRADES es reparteix!!!

Aquest diumenge 23 de novembre, en un dia fred però amb un bon sol es celebraven moltes proves pels voltants de les nostres terres (Copa Catalana de CicloCross a Lleida, Marxa de BTT a Arbeca i 3h de resistència a la Secuita).

El BTT PRADES ha assistit en dues d'aquestes proves:

Per una banda, Jordi Martorell ha assistit a la 4ª prova de la Copa Catalana de Ciclocross a Lleida, en un circuit més treballat que en edicions anteriors i força dur, on uns instants abans els àrbitres han modificat una part del recorregut, cosa que encara l'ha fet més dur!!!

Jordi Martorell en un dels obstacles de la prova!!Jordi Martorell (BTT PRADES) en un tram de sinuos.


Jordi Martorell (BTT PRADES) que últimament ja ens esta acostumant als podis en aquesta edició de la Copa Catalana, a la prova de Lleida no ha sigut per menys, i ha aconseguit una molt bona 3ª posició de la general!!!! per darrere de Francesc Xavier Carnicer (Massi) i del medallista olímpic, Sergi Escobar (Azpiru-Ugarte).
D'aquesta manera Jordi Martorell mostra el seu gran estat de forma.
Podi èlit Masculi, format per F.X Carnicer (Massi), Sergi Escobar (Azpiru) i Jordi Martorell (BTT PRADES).
Properament més fotos.
Per altra banda, una expedició formada per la fèmina Lourdes de las Heras, Oscar Garcia i Enric Martorell han anat a fer la II Marxa amb BTT a Arbeca.
A primera hora del matí, tot i el sol que lluïa la localitat d'Arbeca, feia força fresca, tot i que a poc a poc el termòmetre ha anat augmentant i la sensació de fred ha disminuït.

En quant al circuits, n'hi havia un parell, un de 30 km. i l'altre de 60km, que constava de donar dues voltes al de 30. que transcorria per pistes planers i força ràpides, tot i alguna pujada inesperada. Cal dir que els recorreguts estaven ben pensats, tot i la falta de senyalització en alguns trams, cosa que feia confondre amb molta facilitat els corredors, un aspecte a millorar per properes edicions.

Lourdes de las Heras i Oscar Garcia (BTT PRADES) han realitzat el circuit de 30 km. Obtenint uns molt bons resultats, acabant la Lourdes en 2ª posició de la categoria de fèmines i l'Oscar en una bona 6ª posició tot i tenir alguns problemes amb les senyalitzacions del circuit.
Lourde de las Heras (BTT PRADES) gairebé arribant al poble en 2ª posició fèmina.

Enric Martorell (BTT PRADES) ha realitzat el recorregut de 60 km, on ja des de bon principi ha dominat amb claredat i ha rodat des del km 5 en primera posició sense perdre-la fins al final, tot i tenir també, en algun moment, algun petit problema també amb les senyalitzacions.


Enric Martorell (BTT PRADES) instants abans de finalitzar en primera posició del circuit llarg.

Copa Catalana de Ciclo Cross a St. Boi.

Aquest passat diumenge dia 16 de novembre la localitat de St. Boi acollia la tercera prova de la copa Catalana de Ciclocross, on uns 90 ciclistes de tot Catalunya van prendre part d'un circuit més llarg que en les altres proves però no per això menys ràpid, on s'havien de fer les diferents voltes segons categoria.

Jordi Martorell (BTT PRADES) lluitant amb Xavi Carnicer (Massi).

A primera hora del matí el sol ja va fer acte de presència i ja a la hora en que corrien els èlit, a les 12h, el sol ja es notava d'allò més!!

Enric Martorell (BTT PRADES) rodant amb Josep Amill en un tram ràpid del circuit.

El circuit amb tres trams que s'havien de fer a peu, un amb unes 30 escales, un altre amb un parell de taulons com a obstacle i l'últim on s'havia de pujar una dura pujada amb una mica de terra solta que feia que no es podés traccionar feia que també s'havia de fer a peu.

Jordi Martorell en el dur tram d'escales que s'havia de fer cada pas per volta.

Els corredors del BTT PRADES, Jordi i Enric Martorell van assistir a la prova, on Jordi va acabar en una molt bona 4ª posició de la general i 3ª de la categoria èlit, només superat per el sub-23 David Lozano (Cemelorca), F.X Carnicer (Massi) i Sergi Escobar (Azpriu), mentre que poc després arribava Enric Martorell, acabant en 11ª posició de la general i 10ª de la categoria èlit.

Enric Martorell instants abans d'acabar la prova.