dimecres, 12 d’agost del 2009

Activitats BTT PRADES Agost 2009.

Durant aquest mes d'agost el club BTT PRADES com cada any organitza una sèrie d'activitats relacionades amb el món de la bici.

A continuació us detallem aquestes activitats:

Diumenge 16 d'agost a partir de 17.00 hores a la plaça major: Spinning (gratuït, cal apuntar-se prèviament a l'ajuntament)

Dimarts 18 d'agost a partir de les 21.00 hores a la plaça major: sortida nocturna amb BTT a sopar a la cova del Pere (Cal portar sopar i llum) ANUL·LADA (PENDENT DE CANVI DE DATA)

Divendres 21 d'agost a partir de les 17.30 hores a les pistes esportives (pista de tennis) sortida/cursa popular de BTT (10 km. aprox.) per a tots els socis i acompanyants que vulguin (inscripció gratuïta al mateix moment de la cursa). En acabar berenar a la casa de colònies Verd Natura.

Dissabte 22 d'agost a les 9.00 hores a la plaça major per fer la pujada a les vinyes (12 km. per carretera) (inscripció gratuïta al mateix moment).

Dissabte 29 d'agost a les 17.00 hores a les pistes esportives: 2ª VOLTA A PRADES AMB BTT Inscripcions anticipades i si queden places el mateix dia de la cursa. Recollida de dorsals a partir de les 15.30 hores al costat de la pista de Tennis. Per a més informació i inscripcions visitar 2ª VOLTA A PRADES AMB BTT .

Per qualsevol dubte podeu contactar amb bttprades@gmail.com