dilluns, 13 de juliol del 2009

Open d'Espanya a Berriz (Euskadi) 5-7-09

El passat diumenge 5 de juliol la localitat de Berriz va celebrar l'última prova del Superprestigio Massi-Open d'Espanya d'aquest 2009.

El circuit preparat per el corredor del team Orbea Iñaki Lajarreta, constava de molts canvis de ritme, amb curtes pujades però força intenses.

En tot moment el corredor local Lejarreta, va dominar el circuit finalitzant en primera posició, tot seguit per Alejandro Díaz de la Peña i Rubén Ruzafa.

Pel que fa al corredor de Prades, Jordi Martorell va assistir en aquesta última prova del Open d'Espanya, realitzant una gran cursa i així finalitzant en una bona 18ª posició de la general i 15ª posició de la categoria èlit.

D'aquesta manera Jordi Martorell es situava en una gran 21ª posició de la general i 14ª posició de la categoria èlit!!

Des d'aquí donar l'enhorabona a Jordi Martorell per l'excel·lent resultat obtingut en una prova del nivell del dur campionat d'Espanya.