dilluns, 13 de juliol del 2009

3ª Marxa BTT a Pratdip (12-7-09)

Aquest passat diumenge 12 de juliol la penya ciclista Anjuba de Pratdip va preparar la tercera edició del que ja va essent una de les marxes referents de la província!!!

Pel que fa al temps, la marxa es va disputar en una tarda una mica tapada però amb una temperatura força alta i una humitat considerable, cosa que si l'afegim a les dures pujades de la prova, feien suar d'allò més a tots els participants.
Imatge instants abans de la soritda.

El recorregut es va realitzar sobre la mateixa base que anys anteriors, però amb alguns canvis que el van fer més divertit. Aquest tenia una longitud d'uns 33,5km per els voltants de Pratdip.

Uns 200 corredors es van acollir a la petita localitat de Pratdip per disputar aquesta tercera edició de la marxa, entre ells hi havien els corredors de Prades, Sergi Casals, Jordi Figueras i Jordi i Enric Martorell.
Enric Martorell en una de les trialeres de baixada.

La marxa començava dins el poble, on s'havia de donar una petita volta neutralizada per a continuació començar amb via lliure per els camins del voltant.
Un cop donada la sortida ja es va formar al capdavant un grupet d'uns 6 corredors, entre ells els corredors de Prades Jordi i Enric Martorell. Al cap d'uns instants es va trencar el grup, Xavier Carnicer es va escapar en solitari i per darrere d'aquest es fa formar un grup amb José Juanan Marrassé, Jordi i Enric Martorell, seguits de prop per Jornet, Cugat, Andreu... entre d'altres.

Per darrere aquest grupet varis corredors, on Sergi Casals estava col·locat en una bona posició, llàstima que als pocs quilòmetres de la sortida va patir una forta caiguda amb una contusió al genoll que l'impedia continuar. Jordi Figueras ralitzava la seva primera marxa d'aquest any, despre´s d'estar un temps sense tocar la bici, així doncs va realitzar una sortida tranquil·la anant dosificant forces per finalitzar en una bona 160ª posició de la general i 86ª de la seva categoria.
Jordi Figueras al pas pel poble just donada la sorida.

Al final victòria per Xavier Carnicer, seguit de Jordi Martorell, Marrasé i Enric Martorell (tots ells entrant a meta a poc temps un de l'altre). D'aquesta manera, Jordi Martorell finalitzava 1er de la seva categoria (ja que Carnicer puntuava per una altra categoria) seguit de Marrasé i en 3ª posició finalitzava Enric Martorell.
Jordi Martorell seguit de J.J Marrasé en l'última baixada del circuit.

En finalitzar la prova gran berenar per a tots els participants!!!!

Per veure més FOTOS DE LA MARXA.

I recordeu!!! ja s'acosta la 2ª Volta a Prades amb BTT (dia 29 d'agost!!!), finals d'aquesta setmana inscripcions a VOLTA A PRADES AMB BTT , animeu-vos!!!! (insripcions limitades a 300 participants!!!) no us quedeu sense la vostra inscripció!!!