dilluns, 28 de gener del 2008

Continua el Gran Premi de BTT la Selva

Santa Coloma de Farners va acollir aquest passat diumenge 27 de gener la segona prova puntuable del Gran Premi la Selva 2008. Un dur i tècnic circuit de 32 quilòmetres de recorregut va fer patir d'alló més a tots els corredors. El dia va estar marcat per un bon sol durant tot el matí, tot i que a primera hora el termòmetre marcava 0ºC!!!

Els nostres dos corredors, Jordi i Enric Martorell i van ser presents acabant en 14a i 17a posició (respectivament) de la general i en 12a i 13a posició de la categoria èlit. El pòdium va estar complet per Ismael Ventura, David Molinero i Oriol Colomé. Classificacions i temps Sta. Coloma. En aquesta segona prova l'assistència també va ser màxima amb més de 500 participants entre totes les categories.

D'aquesta manera Enric i Jordi Martorell entren en el top ten del campionat, col·locant-se en 8a i 9a posició respectivament de la general.
Classificacions generals del campionat.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

molt be marrins a beure si la proxima pugeu un parell o cinc pusisions mes i us feu petar els drogats de davant per ke per depalar mes ke els marrins martorells sa danar una mica xeringat
i lo ke digui ke no no ens o creiem si no ke li preguntin al barniser gros .

Anònim ha dit...

ei que soc el marrase. si que van forts estos martorells, no se si mal pensar i tot. jejeje es broma. no paren de fer curses la meva ultima va ser per vilanova d'escornalbou i vaig plegar, ja no recordo ni que es sent en una carrera.
ha veure si publiqueu algun video de les curses.

Anònim ha dit...

Ei hola Marrase, benvingut a btt prades, jeje, sóc l'enric. Doncs a veure si t'animes i vens el pròxim diumenge a fer la tercera del gran premi la Selva, a Riudarenes, són unes proves molt currades i uns circuits molt guapos, així a veure si ús animeu, tot i que ja se que queda una mica lluny. I pel nivell no pateixis que els de davant ja manxen bastant fortm ejej. I tu a veure si fas alguna cursa, que ja no sabràs que és tenir aquells nervis previs a la sortida, jejej.

Oriol Figuerola ha dit...

Molt bé kraks, ja esteu al top-10, i la progressió ha de continuar, us heu de fotre al top-5 mínim. A veure si al maig em podeu deixar un tros dels pernilets que deveu tenir ja, a veure si akabo més al davant a les curses.
A veure akest finde si ens regaleu una victoria! (au, pressio per als martorell, jejeje)

Anònim ha dit...

ei uri, a veure si podem fer un podi, però la cosa està dificil, però tu tranquil que nosaltres ho intentarem, jejej. i per lo del pernil no pateixis que per uns dies ja el pots agafar, jejeje, però el tornes tal i com estava, jejej.