dissabte, 2 de febrer de 2008

3ra prova del GP la Selva a Riudarenes.

Aquest diumenge dia 3, en ple carnaval s'ha celebrat a la localitat de Riudarenes (Girona) la tercera prova del Gran Premi de BTT la Selva.
Com ja va sent habitual al llarg de tot el Gran Premi la Selva, un recorregut molt divertit i treballat, amb una organització excel·lent!!! Un altre cop èxit de participació, entre totes les categories prop de 500 participants!!!
Els nostres dos corredors, Jordi i Enric Martorell hi han sigut presents mostrant la cara i la creu d'aquest esport, ja que en aquesta prova les coses van sortir molt bé per Jordi Martorell i molt malament per Enric Martorell, però aquest esport és així...
Així doncs Jordi Martorell ha acabat en 17a posició de la general i 13a posició de la categoria èlit. D'altra banda Enric arribava en lloc 90 de la general i 33è d'èlit. El pòdi ha estat complet per Francesc Freixer (Starbike) (1er), Ismael Ventura (Ambisist) (2on) i Oriol Morata (Inpanasa-Progress)(3er). Classificacions.
Així doncs després d'aquesta tercera prova del campionat de la Selva Jordi Martorell puja a la 9a posició de la general i Enric Martorell baixa fins la 12a. Classificacions general.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

La pitjor carrera de la meva vida!!!

Anònim ha dit...

Bueno petit... tothom es pot trobar malament un dia. Jo no se ni com has pogut pedalar amb lo malalt que estas. A qui se li acudeix correr amb febre? tranquil que aviat et recuperaras i ja podras tornar a fer un bon paper, sino ja m'ho diras :-) Anims!!!

Oriol Figuerola ha dit...

No passa res krak. La setmana que ve ja veuràs com et sortiràs, només d la ràbia que portaràs a dins fotràs una cursa d'escàndol. Tranki que mals dies en tenim tots, no s'hi pot fer res. Vinga makina!!

Anònim ha dit...

no passa res nanu que estaves xungo de la panxa tot el finde i que vulguis o no sempre estas namica mes fluix de lo nurmal, no passa re nanu!!! jo em pensava que la bici ava sola pero ja vig que no, jejeje

Anònim ha dit...

ja, però quan tens ganes de que una cosa surti bé i al final no et surt com tu vols fa ràbia, però a la pròxima les coses suposo que ja sortiran millor. a veure, ja veurem...

Anònim ha dit...

clar que si patit!!! tu mena co el tuc i segur que et fiques igual de fort que ell... jejjeje