dilluns, 24 d’octubre de 2011

Transisquella a l'Albagés (16-10-11) + 6ª Bike Marathon a Gandesa i Copa Gironina a St. Martí Vell (23-10-11)

El passat diumenge 16 d'octubre es va celebrar la 5ª edició de la Transisquella a la localitat de les Garrigues de l'Albagés. A la cita es van aplegar més de 270 participant a la localitat lleidatana per tal de disputar els dos circuits que l'organització va preparar (un de 43 i l'altre de 27 km), per pistes i senders de la zona, força rodadors i ràpids.

4 representats del BTT PRADES van ser-hi presents, fent tots ells el circuit llarg i obtenint uns molt bons resultats tots ells!!
Enric Martorell va guanyar la prova.
Jordi Martorell va acabar en 3ª posició
Oscar Garcia va acabar en 21ª posició
David Pàmies va acabar en 47ª posició

Per altra banda, aquest passat diumenge 23 d'octubre, en Jordi Martorell es va desplaçar a la localitat de St. Martí Vell per disputar una prova de la copa Gironina d'aquest 2011, després d'estar rodant gairebé tota la prova en 1ª posició de la categoria màster 30, finalment va acabar en una gran 2ª posició d'aquesta mateixa categoria i 6è de la general.

Enric Martorell es desplaçava a la localitat de Gandesa per disputar la última prova de la Xallenger 2011, amb la 6ª Bike Maraton de la Terra Alta, Enric, després d'estar rodant tota la prova juntament amb J. Turón i V. Espuny, va finalitzar en 1ª posició, seguit d'Espuny i Turón.


3 comentaris:

Administrador ha dit...

poca canya!!! jejejeje, així m'agrada exigint al personal!!!

Anònim ha dit...

colla de garrulos tantdebo quan feu el salt mes alt del mon mundial pels putos boscos de prades sus afluixin els tornillos del sillin i aterreu ben planets perque sus quedi el cul com l'entrada del tunel del cadi! us esperu a la proxima carrera! EL TRENCACAMES DE L'ALEIXAR

Anònim ha dit...

Molt bé Trencacames!! així m'agrada, a veure si a la pròxima carrera/marxa ens trobem home i fem un bon salt tots junts!!! jejeje. apa, sort i fins la pròxima, ah, em pensava que erets més valent!! per dir això ja no calia dir res!!

El jabalí de Prades.