dijous, 9 de setembre del 2010

BTTomb 2010 (5-9-10)

Aquest passat diumenge dia 5 de setembre va tenir lloc la marxa de btt a St. Vicenç de Calders, la BTTomb 2010.

El traçat del circuit transcorria per els voltants de la població, amb un circuit de 10 quilòmetres on els corredors havien de donar un total de 3 voltes, (menys els més petits i les dones que en feien 1 i 2 respectivament). El circuit en gran part era per sender, molt revirat i ratoner, cosa que va fer que els corredors demostressin els canvis de ritme damunt la bici, el tram final transcorria per dins la població de St. Vicenç, amb una dura pujada que t'acostava a la línia d'arribada.

Després de les 3 voltes, els corredors de Prades, desplaçats fins a St. Vicenç, van acabar en unes grans posicions. En Jordi Martorell va finalitzar 1er de la categoria màster 30 i en Sergi Casals en 7ª posició d'aquesta mateixa categoria, mentre que l'Enric Martorell finalitzava en 1ª posició en la categoria èlit.

Aquest pròxim cap de setmana no us podeu perdre la segona prova de la Xallenger Terres de l'Ebre - Camp de Tarragona a Mora d'Ebre. Per a més informació visiteu: http://www.riberabike.cat