diumenge, 11 de juliol de 2010

Open Tarragona a la Fatarella + Campionat Provincial de Tarragona (4-7-10)

El passat dia 4 de juliol de 2010 la localitat de la Fatarella acollia la 6ª prova de la copa Tarragona-Costa Daurada, que també serviria per decidir els campions provincials d'aquest 2010.

El circuit preparat per el club ciclista pinyó Fixo de la Fatarella tenia poc més de 6 quilòmetres, amb una dura pujada per sender, tot seguit un tram ràpid més planer per pistes i per finalitzar, un parell de senders també força ràpids de baixada.
Els corredors havien de donar 3, 4 o 5 voltes segons categoria, pel que fa a la categoria èlit, que havien de donar 5 voltes al circuit, prenien part en la prova els dos corredors de Prades, Jordi i Enric Martorell que van finalitzar en 3era i 4ta posició de l'open, aconseguint així unes bones 2a i 3a posició del campionat provincial de Tarragona, només superats per en Marcos Vazquez. D'aquesta manera Enric Martorell continua líder de la copa Tarragona Costa Daurada.

Pel que fa en la categoria màster 30, en la que els corredors havien de fer 4 voltes al circuit, el també corredor del BTT Prades, Sergi Casals, va realitzar una molt bona carrera finalitzant en una bona 11ª posició de la categoria i quedant així en 8ª posició del provincial en la mateixa categoria El millor temps en la categoria el va marcar en Carles Juncosa.


Cal destacar també la col·laboració que ha tingut el club BTT PRADES aquest 10 de juliol en la prova organitzada per el BTT Tarragona, muntant l'avituallament en la mateixa localitat de Prades, la dura Vip Xtrem, una prova de llarga distància de més de 130 quilòmetres i més de 3000 metres de desnivell positiu acumulat que va satisfer als més de 350 participants inscrits. Destacar que el millor temps en el recorregut el va marcar el corredor de Lleida Robert Pedrosa amb un temps de 7.30hores, seguit per el corredor de Pontons Llibert Mill i el corredor de Capafonts Jordi Tardiu. Per a més informació, fotos i llista de temps visitar: www.btttarragona.com


Els propers dies no et pots perdre:

25-7-10 Missatgers del Cister (BTT FRANCOLÍ.)