dissabte, 2 de gener del 2010

PRIMERA SORTIDA DE L'ANY.

Aquest dissabte dia 2 de gener, per començar bé aquest nou any 2010, que millor que fer una sortida amb BTT amb tots els socis que s'han atrevit a sortir amb una baixa temperatura i un vent considerable per els camins de Prades!!!

A les 9.00h s'ha sortit de la plaça major de Prades, amb el termòmetre marcant tant sols 1ºC -però amb una mica d'aire, cosa que feia que hi hagués una sensació de fred encara més alta- per anar a fer una ruta per els voltants del poble, passant per el Tossal de la Baltasana per tal de fer la tradicional fotografia de començament d'any amb tots els assistents, que aquest any han sigut 14 valents (amb dues noies com a representació femenina!!), per a continuació baixar fins al poble de nou per anar tots plegats a fer un bon esmorzar al restaurant el Nen de Prades i així comentar una mica aquest any 2009 passat i aquest nou 2010.

A tots els assistents a la sortida i a tots els que no heu pogut venir, us esperem l'any que ve!!!!

Per veure les fotos de la sortida feu click AQUÍ!! (fotos fetes per Enric Oliete i Josep Mª Massot, gràcies.)2 comentaris:

Hospital Clinic Bofarull Veterinaris ha dit...

Que xula la sortideta!! llàstima que ja no estic aquí perquè m'hagués agradat anar-hi, sobretot per l'esmorzar :-P jijijij. Però teniu tots una cara de fred que deu n'hi do!!!

e.martorell ha dit...

si, va estar prou bé, a veure si l'any que ve no falles i així encara tenim més representació femenina!!!! de fred si que en feia bastant, però si et tapes bé, es pot aguantar..
Doncs ja pots preparar-te per l'any que ve!!!