dimarts, 25 d’agost del 2009

Inscripcions a la 2ª Volta a Prades amb BTT!!! últims dies...

Últims dies d'inscripcions obertes per a la segona volta a Prades amb BTT, les inscripcions es poden realitzar a través d'Internet a través de targeta de crèdit al següent LINK, o per la gent qui no tingui activada la modalitat de pagament amb targeta, també les podeu realitzar fent un ingrés bancari al següent número de compte (que trobareu a continuació) indicant el vostre nom i enviant les vostres dades a través del correu electrònic bttprades@gmail.com juntament amb el justificant de l'ingrés o al núm. de fax 977 868 197.

Passos a seguir per realitzar la inscripció a través d'ingrés bancari:

Passos per a realitzar la inscripció a la 2ª Volta a Prades amb BTT:

1.-
Llegir correctament el reglament de la prova (dins al TRÍPTIC.).
2.- Fer l'ingrés amb l'import corresponent (Federats: 14 €, No Federats: 22 €) al número de compte
2073 0113 97 0100025988 (caixa Tarragona)
3.-
Enviar via e-mail (bttprades@gmail.com) o via fax (977 868 197) el comprovant de l'ingrés bancari juntament amb les vostres dades: Nom, cognom, data naixement, adreça, població, codi postal, DNI, Club, Llicència (en cas de tenir-ne) federació catalana de Ciclisme (Núm.), telf. Ruta (curta o llarga).
4.-
Enviar un e-mail (si pot ser) a bttprades@gmail.com amb el vostre nom i cognoms per tal de confirmar la vostra inscripció.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Bones jo ja estic apuntat jeje, en podeu dir quin desnivell positiu hi ha???
Fins dissabte
David

Administrador ha dit...

Ei hola David!! així m'agrada que ja estiguis apuntat, jejej. El desnivell positiu acumulat no arriba als 1000 metres, concretament si no recordo malament, són uns 980 metres!! doncs ens veiem dissabte amb ganes de pedalar a fondo!!!