divendres, 31 de juliol del 2009

INSCRIPCIONS 2ª VOLTA A PRADES AMB BTT!!!

Ja s'acosta el dissabte 29 d'agost!! això vol dir que la 2ª Volta a Prades amb BTT ja esta a punt d'arribar!!

Des d'avui mateix ja hi ha les inscripcions obertes, aquest any hem optat per fer-les per internet a través de pagament amb targeta, una manera molt més fàcil, còmode i segura per a tots.
Podeu fer les vostres inscripcions a través del següent LINK o a través del mateix link que trobareu a la pestanya de 2ª VOLTA A PRADES AMB BTT o a partir d'aquest mateix cap de setmana de l'1 d'agost a través de la pàgina web dels companys del BTT TARRAGONA.

I recordeu, inscripcions LIMITADES A 300 PARTICIPANTS, així doncs un cop s'hagin assolit les 300 inscripcions no se n'acceptarà cap més.

Per qualsevol dubte podeu contactar amb bttprades@gmail.com


6 comentaris:

felix ha dit...

al final es fa el dia 29 d,agost?

e.martorell ha dit...

Ei Felix, si, a final al 29 d'agost, ja que en principi no ens donaven el permís per risc d'incendis, però ara ja esta solucionat, i si tot va bé, el 29 d'agost farem la segona edició de la volta a Prades!! vindreu o que??

felix ha dit...

molt be si k vindrem,farem una excursio cap a prades el c.b.r.

e.martorell ha dit...

Així m'agrada!!! jejejej.

Manel P. ha dit...

Ja tinc ganes de que arribi el dia!! l'any passat hi vam venir i us he de dir que ens va agradar molt: els paissatges, les trialeres, l'organització... tot i que al final ja feia fred. Amb nosaltres ja hi podeu comptar!!!

Administrador ha dit...

Ei Manel, doncs aquest any hi ha forces novetats en quant al circuit!!! fent el circuit més ciclable que l'any anterior i amb uns camins nous molt bonics!! si pugeu ja veureu... venga salut i ens veiem!!!