dimecres, 11 de febrer de 2009

Cara i creu pels nostres corredors en la 4ª prova del Gran Premi BTT La Selva a Riudarenes.

Aquest passat diumenge dia 8 de febrer la localitat de Riudarenes acollia la 4ª prova d'aquest 8é gran premi de BTT de la Selva. On aquest any esta essent un campionat marcat per el fang, ja que per ara totes les proves s'han disputat en un terreny gairebé impracticable a causa de l'alta humitat del terreny.

Aquest cop sortida per un bon tram de fals pla fins agafar ja uns senders força bonics, però tots enfangats, cosa que els feien molt relliscosos.
Jordi Martorell ens els trams finals enfangats del circuit.

La prova va tornar ha ser guanyada per un imparable Ismael Ventura seguit de Francesc Freixer i Josep Almendros, tots tres de l'equip gironí Bicis Esteve.
Enric Martorell creuant el pontet abans d'arribar a meta.

Pel que fa als corredors de Prades, Jordi i Enric Martorell (Biciacción), van demostrar la cara i la creu d'aquest esport, Jordi va demostrar el seu bon estat de forma acabant en una bona 8ª posició de la general i d'èlit, mentre que Enric, després de fer la seva pitjor carrera de la seva història (per ara... jeje) va acabar en una dolenta 54ª posició de la general i 20ª de la categoria èlit, després de rodar molt malament durant gairebé tota la prova.

Aquest diumenge vinent pròxima prova del trofeu BTT Alcañiz.

CLASSIFICACIONS

2 comentaris:

Anònim ha dit...

No passa res jabalinet!!! una mala carrera la pot tenir tothom, fins i tot els que estan a dalt de tot i aquells si que no poden fallar xq per alguna cosa els paguen, però tu et pots permetre una cursa dolenta i més!!! tranqui que a Alcañiz em sembla que de fang poca cosa... ÀNIMS que a la propera ho faràs molt bé!!! per lo menys els estudis et van de conya així que res de deprimir-te i a la pròxima et vull veure a tope!!!

Anònim ha dit...

Ja, però fa ràbia que les coses no et surtin com tu vols, però això és així.
Tens raó, sort que els estudis van força bé, i en un futur, el que m'ha de donar de menjar (en un principi) són els estudis i no la bici, jejej, així que no passa res!!!
Ara a veure quan vens tu a córrer a la pròxima i els hi fas la pell a tots, ejjeje.