diumenge, 23 de novembre del 2008

Copa Catalana de Ciclo Cross a St. Boi.

Aquest passat diumenge dia 16 de novembre la localitat de St. Boi acollia la tercera prova de la copa Catalana de Ciclocross, on uns 90 ciclistes de tot Catalunya van prendre part d'un circuit més llarg que en les altres proves però no per això menys ràpid, on s'havien de fer les diferents voltes segons categoria.

Jordi Martorell (BTT PRADES) lluitant amb Xavi Carnicer (Massi).

A primera hora del matí el sol ja va fer acte de presència i ja a la hora en que corrien els èlit, a les 12h, el sol ja es notava d'allò més!!

Enric Martorell (BTT PRADES) rodant amb Josep Amill en un tram ràpid del circuit.

El circuit amb tres trams que s'havien de fer a peu, un amb unes 30 escales, un altre amb un parell de taulons com a obstacle i l'últim on s'havia de pujar una dura pujada amb una mica de terra solta que feia que no es podés traccionar feia que també s'havia de fer a peu.

Jordi Martorell en el dur tram d'escales que s'havia de fer cada pas per volta.

Els corredors del BTT PRADES, Jordi i Enric Martorell van assistir a la prova, on Jordi va acabar en una molt bona 4ª posició de la general i 3ª de la categoria èlit, només superat per el sub-23 David Lozano (Cemelorca), F.X Carnicer (Massi) i Sergi Escobar (Azpriu), mentre que poc després arribava Enric Martorell, acabant en 11ª posició de la general i 10ª de la categoria èlit.

Enric Martorell instants abans d'acabar la prova.