diumenge, 23 de març de 2008

2ª prova de la Copa Catalan de Maratón a Calaf!!

En plena setmana santa, aquest passat dissabte 22 de març, la localitat de Calaf va acollir la segona prova de la PowerBar Marathon, ho sigui la copa catalana de Marathon. Tot i caure en mig de setmana santa uns 300 corredors es van aplegar a la plaça de Calaf per començar la prova a les 9.30h. En un dia tranquil, amb un solet que es deixava veure però amb alguna ràfega
de vent en els llocs més destapats.

Graella de sortida.

El circuit de 60 quilòmetres, força bonic i menys dur que el primer de la copa disputat a Fals, estava dividit amb 3 sectors, el primer més planer, després la part amb més pujades i baixades més tècniques i l'última part, molt més rodadora per damunt de pistes ràpides, fins arribar de nou a la localitat de Calaf. En general, un circuit molt rodador i amb poca dificultat!!


Enric (99) i Jordi Martorell (97) comandant un segon grup de carrera.

A la graella de sortida es podien veure corredors de gran talla nacional, com Freixer, Morata, Lozano, Llordella, Patxi Cia, Ventura, Zugasti, Carnicer, Betalú, Marrasé, Peña, Perarnau...
La victòria aquest cop va ser pel corredor de l'equip Starbike-Ghost, Francesc Freixer, seguit d'Oriol Morata (Inpanasa-Basolí) i del sub-21 David Lozano (MSC Bikes.


Jordi Martorell en un dels trams forts de pujada.

Els corredors del BTT PRADES, Enric i Jordi Martorell van assistir-hi acabant en 43ª i 73ª posició de la general (respectivament) i en 24ª i 38ª posició de la categoria èlit. Classificacions.


Enric Martorell en el mateix tram de pujada.

D'aquesta manera queda demostrat el gran nivell que hi ha a la copa Catalana de Marathon!!!
Ara dissabte i diumenge vinent els espera una altra prova de foc a Corró d'Amunt, on es disputa la segona prova de la copa catalana de XC.
*Fotografies fetes per Bicicat.com

4 comentaris:

Anònim ha dit...

que vos va passar a la sortida?
pensava que estaria mes aprop.
quan me vaig acalambrar pensava que m'agafaveu.
i a jordi que va arribar tard? que va averiar?

Anònim ha dit...

A la sortida ens vam distreure calentant per els carrers i quan vam anar cap a la plaça per sortir, ja hi havien tots els corredors col·locats, va tocar anar a darrere de tot!! El jordi va estar una mica fotut durant la setmana i a partir del km 40 va notar la falta d'entreno durant la setmana. ara a vuere la setmana que ve a corró, suposo que veniu no??

Anònim ha dit...

si estarem, jo tambe no passo pel millor moment de forma. si esta semana me continua fent mal el genoll potser descanso per estar a sant gregori. de totes formes el equip si hi va a corro. molta sort durant la semana i fins disabte

Anònim ha dit...

ok, doncs que et recuperis, ens veiem per corró i sino per st. gregori.