dilluns, 8 de desembre del 2008

VII Marxa Hivernal de Guissona!!!!

Diumenge 7 de desembre.

Aquest diumenge es celebrava la 7ª marxa en btt per les terres de Guissona, anomenada l'Hivernal degut al fred que acostuma a fer per aquestes dates!! Tot i que aquest any el temps ens va respectar i durant tot el matí va fer una fresqueta agradable.

L'organització havia muntat 3 circuits, (tots tres per recaudar diners per la Marató de TV-3) un de 15 un de 30 i l'altre de 44, on en aquest últim van prendre part de la prova els dos germans del BTT PRADES, Jordi i Enric Martorell, on ja des de bon principi van agafar els comandaments de la prova i es van col·locar ja ben aviat en primera posició, fins a finalitzar els 44 quilòmetres en solitari!!!

Jordi i Enric Martorell en acabar la prova coincidien en que va ser un bon circuit, amb senders força divertits i agradables i amb trams de pista de pujada fins a completar els 44 quilòmetres, amb una bona organització i un bon marcatge!!!

Properament fotos i classificacions (si les penja l'organització).

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Jordi soc Sergi Aubà de Gandesa et voldria fer una consulta aver si em pots dir el teu numero de telefon.
Gracies.
Per cert molt bons resultats per part dels dos enorabona.

Anònim ha dit...

Bones Sergi i merci!
Parla amb Joan Aubanell i ell te'l donarà.
Ens veiem.

Àlex Marrasé ha dit...

vatros no pareu i en pretemporada
a collons

Anònim ha dit...

clar que no home, no es pot parar mai , jejej, per a mi això de fer pretemporada es tracta d'això, 4 marxes i fer algun que altre entreno!!! al cap i a la fi, pel que m'agrada anar amb bici és per penjar un dorsal davant la màquina i a fondo!!! jejej.