diumenge, 5 d’octubre del 2008

Calaf tanca el calendari de la copa Catalana!!!!

Aquest diumenge 5 d'Octubre ha finalitzat la copa catalana a la localitat de Calaf. Un circuit més rodador que la gran majoria dels que ha constat aquesta edició del 2008 de la Copa Catalana. El circuit amb molts trams de pista i algun que altre corriol de baixada constava de 11 quilòmetres en el que s'havia de donar 2, 3 o 4 voltes segons categoria.

En la prova reina (èlit) que s'havien de donar 4 voltes el guanyador ha estat Sergio Manetcón (Cemelorca Seguros10.com) seguit de Joan Llordella (Ambisist) i Oriol Morata (Inpanasa-Basolí).

Pel que fa als corredors del BTT Prades, en aquesta prova només s'ha pogut desplaçar en Jordi Martorell, ja que el seu germà Enric esta lesionat a causa d'una caiguda.
Jordi Martorell (BTT PRADES) ha rodat durant les dues primeres voltes al voltant de la 15ª posició de la categoria èlit, tot i que al final ha acabat en una bona 18ª posició.

D'aquesta manera, doncs, es dona per finalitzat el gran premi Massi- Copa Catalana de mountain bike del 2008 amb un clar guanyador de la general, Sergio Mantecón (Cemelorca Seguros10.com) seguit de Dario Gasco (Massi) i Israel Nuñez (Massi).

El corredor del BTT PRADES, Jordi Martorell després de disputar 6 de les 9 proves puntuables per el campionat ha acabat en una bona 29ª posició de la categoria èlit, mentre que Enric Martorell després de disputar un total de 4 de les 9 proves puntuables ha acabat en 75ª posició.

2 comentaris:

Ramon Tàpias ha dit...

Enhorabona a la gent del BBT Prades pel seu esforç i pels bons resultats. Felicitats en especial al Jordi Martorell pel seu paper a la darrera prova de la Copa Catalana i al Jordi i a l'Enric Martorell per les seves excel.lents posicions de la categoria èlit en totes les proves en les que han participat. Llàstima de la lesió de l'Enric Martorell perquè ens hagués donat, amb el seu coratge i esforç, una demostració damunt de la seva màquina i segur que un bon resultat final. Li desitjo una ràpida recuperació.
Ànim gent del BBT Prades, teniu un bon futur esportiu.
Ramon Tàpias

Anònim ha dit...

Motles gràcies Ramon, per ara acabar de fer-ho el màxim de bé possible en les últimes proves del calendari que queden i en especial a la temporada de ciclocross que comença el més que ve!!!