diumenge, 26 d’octubre de 2008

4ª Bike Marathon de la Terra Alta a Gandesa (26-10-08)!!!

Diumenge 26 d'octubre.

Aquest diumenge es disputava la 4ª bike Marathon a la localitat de Gandesa. Un dia primaveral, amb un sol que ja des de bon matí s'ha deixat veure i un ambient molt bo, els companys del BTT TERRA ALTA ens havien preparat un parell de circuits, un de 52 quilòmetres per als més valents i un alternatiu de 24 quilòmetres. Cal destacar la bona organització per part del club organitzador i tot el munt d'obsequis que s'han repartit, ja sigui amb el sol fet de realitzar la inscripció i al acabar la prova!!!! on s'han sortejat electroestimuladors, sabates, maillots.... després d'un dinar a base de picoteig i macarrons!!

Pel que fa als recorreguts, els primers 24 quilòmetres igual tant per els participants del circuit curt com el del llarg, amb trams de pista força rodadors i amb alguna baixadeta divertida però sense cap dificultat tècnica, un cop acabats aquests 24 primers quilòmetres, el circuit curt ja s'acabava, i el circuit llarg continuava amb trams més tècnics tant de pujada com de baixada fins a completar un total d'uns 52 quilòmetres.
Membres del BTT PRADES desplaçats a Gandesa per disputar la Bike Marathon!!!!

Pel que fa als corredors del BTT PRADES, aquest cop gran presència de corredors!!!! i grans resultats per part de tots!!!!
Destacar la victòria del circuit llarg absoluta de Jordi Martorell i la de Lourdes de las Heras en el circuit curt fèmines!!!! també destacar la 4ª posició de Judit Inglés també en el circuit curt, la 8ª posició de Raúl Gurí i la 9ª posició de Alfons Garcia (Sito)!!! (en la general del circuit curt). Enric Martorell s'ha reintroduït a l'expedició després de la lesió fent el circuit en companyia de la Lourdes i acabant sense molèsties!!! Oscar Garcia després d'estar rodant en bones posicions del circuit llarg, cap al quilòmetre 35 s'ha vist obligat a abandonar per una avería mecànica!!!

Podi masculí absolut amb Jordi Martorell en primera posició, seguit de Xavier Jornet i Jordi Cugat.Podi femení del circuit curt amb Lourdes de las Heras en el primer lloc!!!!

A més a més de tots aquests bons resultats s'ha de sumar un pernil i tres botelles de vi D.O Terra Alta aconseguits per l'equip del BTT PRADES per ser el segon equip més nombrós!!!!

Així doncs al final, el recompte d'obsequis aconseguits pel BTT PRADES a Gandesa són: 11 botelles de vi D.O Terra Alta, un parell de trofeus dels primers classificats a més a més d'un gran pernil Reserva!!!! que ens obligarà a fer un soparillo!!!! a més a més d'unes botes d'anar amb bici que li han tocat al Raúl!!!!

Imatge de tota l'expedició del BTT PRADES a Gandesa amb el pernil i el vi aconseguit!!!!

Així doncs ENHORABONA A TOTS!!!!!!!

Per veure més FOTOS.

Per a més informació visitar:BTT TERRA ALTA.

Properament classificacions.

4 comentaris:

Ramon Tàpias ha dit...

Enhorabona a la gent del BTT Prades per la seva nombrosa participació i en especials pels bons resultats del Jordi Martorell i la Lourdes.
I per fi felicitar-nos pel retorn de l'Enric Martorell a les proves damunt la seva màquina, desprès que una més que llarga lesió l'hagi obligat a tenir cura de la seva salut i fer una mica de repós. Segur que ens donarà ben aviat bones sensacions esportives.
A més a més amb un pernil així que heu guanyat, com a club participant en nombre de cliclistes, qualsevol agafa força per tota la temporada!
Ànim amics.
Ramon

Anònim ha dit...

ei moltes gràcies Ramon!!! jo estic força content, ja que després d'un mes just d'inactivitat tornava a tocar la meva estimada bici!! i les sensacions no van ser dolentes, tot i que encara noto alguna cosa al forçar. Avui ja he tornat a sortir i la cosa també ha anat força bé.
I ja veus, ara un bon soparillo amb el pernil i el vinet que ens vam guanyar, jejeje, i a tornar a donar guerra a les pròximes curses!!! a veure si un dia t'animes tu home i així ja serèm un més!!!

MQL Sustainable Tourism Services ha dit...

Apa,anims a tot l equip i molta forca per a la Lourdes, sembla que va fent la pell a la resta.

Anim amb la costella esgarriadada tambe...desde Vietnam us enviem bons esperits!!


MA

Anònim ha dit...

Moltes gràcies en nom de tot l'equip, ja veus, ara tenim un pernilot del mil!!! i a veure si en fan alguna per aki al teu terreny ens ho fas saber i vindrem tots cap al Vietnam a guanyar!!! jeje, venga mikelot, ens veiem, que vagi molt bé.