dilluns, 7 de juliol del 2008

IV Marxa a Bellmunt del Priorat!!!

Dissabte 5 de juliol.

Aquest dissabte dia 5 de juliol la localitat de Bellmunt del Priorat acollia la ja tradicional Marxa de BTT a Bellmunt del Priorat que aquest any ja era la 4ª edició.

Uns instants abans de donar la sortida.

La marxa es disputava per la tarda, cosa que va fer que la calor jugués un paper important!!! Al arribar a Bellmunt el termòmetre marcava uns 34ºC!!!

Jordi Martorell arribant en 1ª posició en l'últim tram asfaltat.

El circuit amb variacions respecte l'any passat, allargant una mica el recorregut i fent algun tram nou respecte edicions anteriors, amb bastanta pedra i poques ombres.

Oscar Garcia entrant en un bon lloc.

Aquest cop gran concentració de corredors vinguts de Prades: Jordi Martorell, Enric Martorell, Oscar Garcia, David Morell i Sito Garcia, on tot i la calor que es va patir durant la cursa van aconseguir molt bons resultats, acabant en 1ª posició Jordi Martorell, en 4ª posició Enric Martorell, Oscar Garcia en 55ª posició i David Morell en 66ª posició.

David Morell mostrant la seva felicitat un cop acabada la prova!!


Podi masculí encapçalat per Jordi Martorell (BTT PRADES).

Per veure classificacions, fotografies i comentari extens de la prova, consultar pàgina www.jovesbellmunt.cat

2 comentaris:

Anònim ha dit...

be padrins be avere si poc a poc nem guanyant alguna prova que sempre quedar els 3ers o 4arts ja comensa a fer cagarela, vinga va namica mes i guanyeu, va falta poc vinga, vinga ,vingaaaaa!!!!

Anònim ha dit...

jejej, a veure si t'animes i d'aquí 4 dies et veiem a tu vestit de ciclista i a una carrera home, que només faltes tu, jejeje.