diumenge, 4 de maig de 2008

Collserola amb BTT PRADES!!!!!

El passat cap de setmana, diumenge dia 27 d'abril, 23 bikers van disputar una excel·lent sortida pels voltants de Barcelona, concretament, per la muntanya de Collserola i els seus voltants. Muntant un recorregut força bonic, passant per punts com l'Ermita de la Salut, el tomb a Puigmadrona, can Planas, creu d'Olorde, o el mític Tibidabo... gairebé tot el recorregut per esplèndids corriols de la zona.

Vista panoràmica de la torre de Collserola des d'un dels magnífics corriols.


La sortida en general va anar d'allò més bé, amb companys de totes les zones, amb el Josep Mª (BTT PRADES) amb els companys del BTT Mania, BTT Xiulet... tot i les moltes avaries que es van patir, a causa de petites punxades.

Foto de grup amb tots els assistents a la sortideta.Així doncs gran dia de BTT per la muntanya de Collserola i els voltants amb una companyia d'allò més bona.

Moment de recuperar forces!!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Em sembla que aquests padrins sols fan que pegarse bones teques pero de pedalar poc! per cert, jo l'altre dia vaig fer una sortideta amb bici amb un de la feina, vols que també us envii les fotos i les penges? encara que millor les penjo al meu blog i deixo aquest pels campionats i curses oficials. Apa, que vagi molt bé i a veure si aquest any podeu tornar a estar en el top 10 de l'Open. Aque vagi molt bé!!!