dilluns, 25 d’agost del 2008

Pujada a les Vinyes!!

Dissabte 23 d'agost.

Aquest passat dissabte es va celebrar la ja tradicional pujada a les vinyes organitzada pel club esportiu BTT PRADES. La prova transcorre per la carretera de Poblet, des de la cruïlla de Riudebella fins al coll de l'Arena (1050m.)

Ja des de bon matí a la plaça major de Prades es van obrir les inscripcions, a continuació es va baixar fins a la cruïlla de Riudabella, des d'on comença la cronoescalada. A les 10.30 es va donar la sortida, on fina a les colònies tot el grup va anar junt, un cop passada la primera corba després de les colònies, ja es van formar un parell de grups, on al primer grup es van escapar en Jordi i l'Enric Martorell, i en Jordi Tardiu.

Just abans de la sortida.

Es va pujar a bon ritme durant tota la prova fina que al final es van escapar en Jordi Martorell i en Tardiu i van arribar en aquest ordre a la línia de meta amb un temps de 27'07'' i 27'08'' respectivament, a continuació amb un temps de 27'26'' va arribar Enric Martorell.

Foto de grup un cop al coll de l'arena.

Poc després anaven arribant corredors del Btt Prades com en Dani Pérez, en tercera posició, Oscar Garcia, Quico Mata...

Pel que fa a la categoria femenina, la prova la va guanyar la Júlia Armenter amb un temps de 40'35'' seguida de Anna Mª Vidal i Mª Carmen Paredes.

En acabar un petit piscolabis al mateix coll de l'arena.