dissabte, 25 d’abril del 2009

CAMPIONAT DE CATALUNYA UNIVERSITARI + DONA DE FERRO + PIERA

Dissabte 25-4-09, la localitat Gironina de St. Gregori va acollir el Campionat de Catalunya Universitari d'aquest 2009 en un dia molt bo, en quant a condicions atmosfèriques per a la pràctica de BTT.

Imatge de la sortida de la prova.

Enric Martorell al finalitzar la primera volta.

La prova va estar organitzada per el SERVEI D'ESPORTS de la Universitat de Girona i el C.C SANT GREGORI-EL LLÈMENA on es van treballar un bonic i ràpid circuit, que es podria dividir en 3 grans parts: una primera molt rodadora i plana, una segona amb trams trencacames, amb constants pujades i baixades curtes però amb un cert pendent, i una tercera part per tornar cap a la zona de meta, també plana i rodadora.

Enric en un dels trams rodadors.

Els corredors havien de donar un total de 4 voltes a aquest circuit d'uns 8 km. Un cop donada la sortida ja es va formar un grupet de 5 corredors dels quals en formava part el corredor de Prades, Enric Martorell , juntament amb el mundialista Umbert Almenara, a més a més, d'Albert Aubet, Borja Murillo i Carlos Portilla.
Al acabar la primera volta aquest primer grup ja només estava format per Almenara, Aubet i Enric Martorell, i poc després ja es van separar entre ells, dominant la prova en tot moment Almenara, seguit a uns pocs segons del corredor de Prades, Enric Martorell i per darrere d'aquest, a uns segons més, Albert Aubet.

Finalment el pòdi va estar completat per Umbert Almenara (Freebike), seguit d'Enric Martorell (BICIACCION) en segona posició i Albert Aubet (MC Segre) en tercera posició.

Pòdi de la prova format per Umbert Almenara (1er), Enric Martorell (2on.) i Albert Aubet (3er.)

FOTOS CAMPIONAT DE CATALUNYA UNIVERSITARI 2009.

Properament classificacions.

Per altra banda les corredores del BTT Prades, Eva Higuera i Lourdes de las Heras aquest diumenge 26 d'abril es van desplaçar a la localitat de Mollerussa per tal de disputar la 3ª edició de la DONA DE FERRO, una prova exclusiva per a la participació femenina.
Degut a les fortes pluges d'aquest matí de diumenge els organitzadors s'han vist obligats a suspendre la prova i aplaçar-la per el dia 1o de maig.

I Oscar Garcia s'ha desplaçat fins a la localitat de Piera on es disputava la 4ª prova de la XALLENGER PENEDES que a causa del mal temps, la prova també ha quedat suspesa per un altre dia (pendent de confirmació).