dilluns, 16 de setembre del 2013

PENÚLTIMA PROVA DE LA COPA CATALANA, CASTELLOLÍ 14-9-13

Aquest passat dissabte va tenir lloc la penúltima prova de la copa Catalana 2013 a la localitat de Castellolí, en un dur circuit, molt dur, tècnic però alhora molt divertit, amb trams amb molta pedra, amb escalons i pujades infernals, amb una longitud de corda de 8km on els corredos havien de fer 2, 3 o 4 voltes.

Es van realitzar dues sortides, una a les 16h amb els corredors màster, fèmines, júniors i cadets i una segona sortida a les 18h amb els corredors elit i sub-23.

Els dos corredors socis del BTT PRADES, Jordi i Enric Martorell van assistir a l'esdeveniment, no fent una molt bona carrera, sortint força bé, però en Jordi per no poder arribar en el seu millor moment físicament parlant i l'Enric per una petita gastroeneritis, van finalitzar en posicions més discretes: