dimarts, 10 de juny del 2014

COPA NAVARRA (CAJA RURAL) A JAURRIETA (1-6-14) + 3h RESISTÈNCIA A ST. JOAN D VILATORRADA (7-6-14)

El passat dia 1 de juny, el corredor soci del btt Prades, Enric Martorell, va assistir a la Copa Navarra (caja Rural) a la localitat de Jaurrieta. Allà l'esperava un authèntic circuit de Btt, espectacular circuit, amb trams força tècnics amb un plis de dificultat degut al fang...

Enric va realitzar una 1a volta no massa bona, després va poder agafar més ritme i finalment va acabar en 4a posició elit...per pocs segons no puja al podi...

Enric el dissabte dia 7 de juny, es desplaçava a St. Joan de Vilatorrada per disputar les 3 hores de resistència amb Btt, formant equip amb els companys del MC Segre, Miquel Llaudet i Aleix Sierra, després de les 3 hores donant voltes a un circuit força entretingut, l'equip format per Miquel, Aleix i el corredor de Prades, va aconseguir pujar al graó més alt del podi, acabant 1ers de la general, 1ers de la categoria elit i aconseguint també el premi a la volta més ràpida per el mateix Enric.