dilluns, 7 de juny del 2010

Open d'Espanya a Cantabria + Copa Tarragona a la Pobla de Massaluca (6-6-10)

El dia 30 de maig la població de la Cueva del Soplao acollia una nova prova de l'open d'Espanya d'aquest 2010, en un circuit molt dur i poc tècnic, on els corredors de la categoria èlit havien de donar 6 voltes. Jordi Martorell després de finalitzar les 6 voltes va aconseguir acabar en una bona 19ª posició de la general i 14ª posició d'èlit.

Per altra banda Sergi Casals i Enric Martorell es van desplaçar a la Pobla de Massaluca per disputar una prova de l'open Tarragona Costa Daurada, en un circuit força atractiu, amb baixades ràpides i divertides i amb un parell de pujades per marcar diferències.

L'Enric Martorell (Olympia) va acabar en 2ª posició de la categoria èlit, superat només per Marcos Vazquez (Maxibike) i acompanyant al podi en Jofre Prunera (C.B Riudecols) en 3a posició.

En Sergi Casals va acabar en una bona 13ª posició de la categoria màster 30, categoria que va guanyar en Carles Juncosa (Olympia) seguit dels corredors del C.C Catalunya Sud, José Juan Marrasé i Pep Vizcarro.