dilluns, 15 de juliol del 2013

MARXA BTT A PRATDIP - SENDERS DEL DIP (14-7-13)

Aquest passat diumenge els companys de la penya Anjuba de Pratdip van celebrar la 7a edició d'una de les marxes de btt ja més consolidades de la província. L'organització va preparar dos circuits, un de gairebé 40km i un altre de 27km.

Els primers quilòmetres eren comuns per els dos recorreguts, amb un premi de muntanya al km 5, l'anomenat premi carabassa. La resta de circuit anava variant per els participants del circuit curt i el llarg, anant per senderons variats, la majoría amb bastant pedra però tots ells divertits, tot convinat amb pistes de pujada i trams més planers i rodadors. Un total de poc més de 300 participants van assistir a la prova tot i la calor que feia.

El corredor de Prades, Enric Martorell va assistir a la prova, aconseguint el premi de muntanya al km5 i a més a més obtenint el 1er lloc a la classificació general final. Al podi, el corredor de Prades va estar acompanyat per els germans Carnicer, Xavi en 2on lloc i Jordi en 3er lloc.

Podeu consultar els resultats del circuit llarg fent click AQUÍ.