diumenge, 21 d’abril del 2013

COPA CATALANA INTERNACIONAL A LLINARS DEL VALLÉS (20 i 21 d'abril)

Cita doble aquest cap de setmana en la 2a prova de la copa Catalana Internacional a Llinars del Vallés, celebrant aquesta prova en gairebé el mateix circuit on es va realitzar la Copa del Món fa ja 20 anys!!

Circuit espectacular, amb tot corriol, amb pujades i baixades tècniques i amb uns desnivells força importants!!!

Els tres corredors socis del BTT PRADES, Sergi Casals i els germans, Jordi i Enric Martorell van assistir a la prova, obtenint uns molts bons resultats en una prova amb molta qualitat de participants.

El dissabte es celebrava la Contra Rellotge individual, en un circuit de 3,6km on cada corredor ha de lluitar de manera individual contra el crono. Els resultats per els corredors de Prades van ser els següents:

Enric Martorell: 15è de la general i 10è elit
Jordi Martorell: 19è de la general i 2on màster 30
Sergi Casals: 109è d ela general i 30e màster 30

El diumenge, on els corredors havien de fer 2, 3 o 4 voltes a un circuit d'uns 8km, els corredors de Prades van aconseguir els següents resultats:

Enric Martorell: 11è elit
Jordi Martorell: 9è màster 30
Sergi Casals: 49è màster 30

Podeu consultar tots els resultats fent click, AQUÍ.