dilluns, 21 de maig del 2012

1ª MARXA BTT DE LA CALÇ, TARRÉS (20-5-12)

Aquest diumenge els corredors socis del BTT PRADES, David Pàmies, Jordi i Enric Martorell van assistir a la primera marxa BTT de la Calç a la localitat de la comarca de les Garrigues de Tarrés.

L'organització va preparar tres circuits, un de 44km, un altre de 33km i un de 19km, combinant trams de sender amb trams de pista.

Els tres corredors de Prades que van assistir a la prova, van realitzar el circuit llarg, de 44km i uns 900 metres de desnivell positiu acumulat, obtenint tots ells molts bons resultats, on el Jordi i l'Enric Martorell van realitzar tota la prova junts, arribant així junts a la línia d'arribada en 1ª posició amb un temps de 1h53'28''. Per altra banda, en David Pàmies, va patir una avaria mecànica, cosa que va fer que fes més de la meitat del circuit sense fre davanter, perdent posicions a les baixades... al final tot i aquest contratemps, va aconseguir creuar la línia d'arribada en 28ª posició amb un temps de 2h21'05''.
Jordi seguit d'Enric en un dels divertits trams de senderó de baixada.

David Pàmies en el mateix tram de senderó, demostrant la seva tècnica.