dilluns, 4 d’octubre del 2010

4.10.10 Final de la Copa Catalana a Barcelona.

Aquest passat diumenge es va disputar la última prova de la Copa Catalana a Barcelona capital coincidint amb la fira Outdoor Sport Experience a la muntanya màgica de Montjuïc.
Per a l'ocasió es va preparar un circuit de poc més 6 km on els corredors havien de fer 3, 4 o 5 voltes segons categoria.
El circuit d'aquesta última prova de la Copa, no presentava cap dificultat tècnica per als corredors en la seva totalitat del recorregut, però si constava de pujades curtes i amb un fort pendent, amb constants canvis de ritme i molt revirat en la seva totalitat.

Tres dels socis del BTT Prades van ser-hi presents per tal d'obtenir els millors resultats possibles.
Per una banda, en la primera de les dues curses, a les 10h. es donava la sortida de la categoria màster 30, on en Sergi Casals en prenia part. Després de realitzar 4 voltes al circuit va aconseguir finalitzar la prova en una bona 15ª posició de la categoria.

Per altra banda, en la segona sortida, la de les 12h. on els corredors de les categories èlit i sub 23 havien de donar 5 voltes al circuit, en Jordi i l'Enric Martorell en prenien part, acabant en una també bona 10ª i 11ª posició de la categoria respectivament. En aquesta segona cursa, la de les 12h, cal destacar la presencia del recent campió del món Josep Antoni Hermida que va aconseguir la segona posició de la categoria èlit.

D'aquesta manera, i un com realitzades totes les proves de la Copa Catalana, en Jordi Martorell acaba en una magnífica 9ª posició de la categoria èlit del campionat, mentre que l'Enric Martorell ho ha fet en una 13ª posició de la mateixa categoria. Pel que fa a en Sergi Casals, en acabar el campionat ha aconseguit una bona 43ª posició de la general del campionat en la categoria màster 30, tot i només haver assistit a 4 de les 10 proves puntuables mostrant una bona progressió al llarg del campionat.