diumenge, 18 d’abril del 2010

COPA CATALANA A FLIX (17 i 18-4-10)

Aquest cap de setmana a la localitat de Flix ha tingut lloc la 3ª prova de la copa Catalana 2010, on dissabte, en un dia tapat i amb algunes gotes de pluja va tenir lloc la Contra Rellotge Individual en un circuit força ràpid d'uns 5 quilòmetres en el que els corredors havien de marcar el millor temps un per un.

Pel que fa als corredors de Prades, Jordi i Enric Martorell van realitzar una bona contra rellotge, acabant en 14ª posició de la general i 10ª posició d'èlit per part de Jordi Martorell i 25ª posició de la general i 15ª posició d'èlit per part d'Enric Martorell.

El diumenge següent, en un dia una mica millor, climatològicament parlant, va tenir lloc la prova de rally, en un circuit d'uns 9 km en perfectes condicions per la pluja caiguda el dia anterior, on els corredors haivien de donar, 3, 4 o 5 voltes segons categoria.

Jordi Martorell va acabar en una bona 11ª posició d'èlit i Enric Martorell en una també bona 20ª posició d'èlit.

Feu click AQUÍ per veure FOTOS DE FLIX.

La setmana següent els corredors es desplaçaran a la localitat de la Secuita per disputar la segona prova de la Copa Tarragona 2010, això diumenge i el dissabte Enric Martorell correrà també al campionat de Catalunya Universitari d'aquest 2010 que es celebra a la localitat de St. Gregori a Girona.