dilluns, 22 de desembre del 2008

Mataró (7ª prova de la Copa Catalana de Ciclocross)

Aquest diumenge dia 21 de desembre es disputava la 7ª prova d'aquest calendari 2008/09 de la copa Catalana de Ciclocross a la localitat de Mataró en un circuit molt apte per la gent de carretera degut a les seves grans rectes planes i sense cap dificultat tècnica afegida.

La prova de Mataró va estar marcada per la presència del subcampió Olímpic de BTT, Josep Antoni Hermida (Multivan-Merida), qui tot i ser la seva primera prova de ciclocross d'aquesta temporada va demostrar el seu gran estat de forma física.

El corredor del BTT PRADES, Jordi Martorell, va assistir a la prova -en aquesta ocasió el podi estava molt complicat degut a la presencia de grans corredors, com el ja citat, Hermida que es va endur la victòria de la prova amb força comoditat, el líder de la copa Catalana, Francesc Xavier Carnicer (Massi) que va acabar en 2ª posició i el guanyador de l'edició 2007 de la copa Catalana de ciclocross, Ismael Ventura (Ambisist) que va acabar en 3ª posició, a més a més del corredor olímpic de pista Sergi Escobar (Azpiru) que va finalitzar en 4ª posició- així en una bona 5ª posició arribava Jordi Martorell després d'anar rodant a molt bon ritme durant la totalitat de les voltes.
Per darrere de Jordi Martorell van entrar a meta Ramon Sagués i Arnau Rota (Alpcross) en 6ª i 7ª posició, respectivament.