dilluns, 14 de juny del 2010

Copa Catalana Sta. Mª de Palautordera (14-6-10)

Diumenge 14 tenia lloc a la localitat de Palautordera la 5ª prova puntuable per la Copa Catalana 2010, en un circuit amb una pujada llarga i constant per anar a parar a un planer i a continuació una baixada molt ràpida aparaltada per tornar a pujar per un altre sender. Després el traçat del circuit baixava per una pista molt ràpida per agafar un tram per dins el bosc també força ràpid per després ja afrontar l'última part del circuit molt més planera ja fins arribar a la línia de meta.

Tres corredors de Prades van assistir a l'esdeveniment, en Sergi Casals que prenia part a la primera de les dues sortides (a les 10.00h) en la categoria màster 30, en la que els corredors havien de donar 4 voltes al circuit de gairebé 7 km. va realitzar una bona carrera aconseguint acabar en una bona 28ª posició de la categoria.

Per altra banda Jordi i Enric Martorell prenien part en la segona de les sortides (a les 12.00h) en la categoria èlit en la que els corredors havien de donar 6 voltes al circuit. En Jordi després de realitzar unes molt bones primeres voltes i disminuir el ritme en les últimes, cosa que Li va fer perdre alguna posició, va aconseguir acabar en una bona 12ª posició de la categoria. Enric va realitzar una cursa força regular anant recuperant posicions fins acabar en una també bona 14ª posició de la categoria èlit.

Per veure fotos de la copa Catalana a Santa Maria de Palautordera, feu click AQUÍ.

i per veure fotos de l'última prova de la copa Tarragona a la Pobla de Massaluca, feu click AQUÍ.
(fotos gràcies a la nostre reportera Lourdes)