divendres, 1 de gener del 2010

CAMPIONAT DE CATALUNYA A STA. COLOMA DE FARNERS (27-12-09)

Santa Coloma de Farners acollia l'última prova d'aquest passat 2009 pel que fa a la copa Catalana de Ciclocross, en aquesta ocasió la prova també puntuava per el campionat de Catalunya de la modalitat.

Pel que fa al circuit, molt tècnic, amb zones molt enfangades, amb una zona d'obstacles, amb un parell de trams on s'havia de creuar un riu i una zona de sorra fina...

Prop d'uns 100 corredors es van aplegar a Sta. Coloma per tal de disputar la prova, la victòria final de la general va ser per David Lozano, amb una superioritat impressionant respecte la resta de corredors, seguit d'Ismael Ventura, Santiago Armero, Xavier Carnicer, Francesc Freixer, i el corredor de Prades Jordi Martorell, que després de realitzar una cursa en solitari i essent molt regular, va acabar en una bona 6ª posició de la general i 5ª d'èlit dels campionats de Catalunya 2009/10 de ciclocross. Pel que fa a Enric Martorell que també va assistir a la prova, va haver d'abandonar a la 3ª volta, en no trobar-se bé.

Aquest cap de setmana, concretament, aquest dissabte 2 de gener, sortida dels socis del BTT PRADES, a les 9.00h a la plaça major amb bici de muntanya per anar a fer la tradicional sortida de començament d'any.