dilluns, 7 de juliol del 2008

4ª prova Copa Tarragona a Masboquera.

Aquest diumenge 6 de juliol la localitat de Masboquera acollia la 4ª prova puntuable per la copa Tarragona 2008.

De bon matí semblava que el dia no seria tant calorós com els últims, però després ja es va veure que no sería així.

El circuit amb poques variacions respecte al d'edicions anteriors, amb una llarga pujada al començar per anar a agafar una bona trialera de baixada, a continuació, una zona ràpida fins arribar a la riera que condueix a l'arribada. Així fins a un total de 4 voltes els èlits i sub-23, 3 voltes màsters 30 i júniors i 2 voltes màster 40, cadets i fèmines.

Aquest cop una notable millora en quant a arbitratges, ja que tenien el filtre preparat i per tant sortida amb ordre de classificació de la general del campionat.
La prova va estar dominada en tot moment per Jordi Carnicer (Ciclesport Marcos) i JJ Marrasé (Progress-Oki), amb un disputat final que es va endur Marrasé.

Pel que fa als corredors del BTT PRADES, aquest cop, només presència de Jordi Martorell, més cansat del normal per córrer el dia anterior a Bellmunt del Priorat, però tot i així va acabar en una bona 6ª posició.

Pròximament, quan la federació les pengi, tindrém les classificacions.

IV Marxa a Bellmunt del Priorat!!!

Dissabte 5 de juliol.

Aquest dissabte dia 5 de juliol la localitat de Bellmunt del Priorat acollia la ja tradicional Marxa de BTT a Bellmunt del Priorat que aquest any ja era la 4ª edició.

Uns instants abans de donar la sortida.

La marxa es disputava per la tarda, cosa que va fer que la calor jugués un paper important!!! Al arribar a Bellmunt el termòmetre marcava uns 34ºC!!!

Jordi Martorell arribant en 1ª posició en l'últim tram asfaltat.

El circuit amb variacions respecte l'any passat, allargant una mica el recorregut i fent algun tram nou respecte edicions anteriors, amb bastanta pedra i poques ombres.

Oscar Garcia entrant en un bon lloc.

Aquest cop gran concentració de corredors vinguts de Prades: Jordi Martorell, Enric Martorell, Oscar Garcia, David Morell i Sito Garcia, on tot i la calor que es va patir durant la cursa van aconseguir molt bons resultats, acabant en 1ª posició Jordi Martorell, en 4ª posició Enric Martorell, Oscar Garcia en 55ª posició i David Morell en 66ª posició.

David Morell mostrant la seva felicitat un cop acabada la prova!!

Podi masculí encapçalat per Jordi Martorell (BTT PRADES).

Per veure classificacions, fotografies i comentari extens de la prova, consultar pàgina www.jovesbellmunt.cat