dimarts, 15 de maig del 2012

COPA CATALANA A LA LLACUNA (28-4-12) I A LA VALL DEL LORD (5 i 6-5-12)

Per una banda, el diumenge dia 28 d'abril va tenir lloc la 2a prova de la copa catalana a la localitat de la Llacuna. A diferència de la 1a prova (a Banyoles), a la Llacuna no hi va haver tanta participació internacional. El recorregut que l' organització va preparar per l'ocasió, era molt més llarg que de costum, amb uns 11 km per volta, on els corredors, havien de fer 1, 2 o 3 voltes segons categoria.
El circuit constava bàsicament d' una forta i dura pujada just començar el circuit, seguit de senders per dins el bosc anant planejant i baixant fins arribar de nou a la línia d'arribada...
Els corredors de Prades, Jordi i Enric Martorell van ser-hi presents, aconseguint uns bons resultats en les seves respectives categories. Enric finalitzava en 9a posició de la categoria elit, mentre que en Jordi ho feia en 6a posició en la categoria màster 30.

Per altra banda, el dissabte i diumenge 5 i 6 de maig, va tenir lloc el que va ser la 3a prova puntuable per la copa catalana internacional a la Vall del Lord (St. Llorenç de Morunys) d' aquest any 2012, després de les dues primeres cites, a Banyoles i a la Llacuna.
Com ja va essent habitual, la Vall del Lord acull el dissabte la contra rellotge individual (CRI) i diumenge la prova de rally, essent així també el circuit més tècnic del calendari. La CRI la va guanyar Ismael Ventura, mentre q la prova de XC del diumenge, en la categoria reina la va guanyar el corredor internacional, Iñaki Lejarreta.

Sergi Casals a la sortida de la CRI.

Pel que fa als socis del BTT Prades, van assistir a la prova, en Sergi Casals i en Jordi Martorell en categoria màster 30 i l' Enric Martorell en categoria elit.
Els resultats aconseguits van ser els següents:
CRI:
Enric: 5e elit
Jordi: 3er màster 30
Sergi: 29è màster 30

Després de les dues primeres proves realitzades més la CRI de la Vall del Lord, els corredors de Prades és col·locaven en unes excel·lents posicions del campionat. Amb Jordi ocupant la 4a posició màster 30, l'Enric en 4a posició elit després de les 3 proves puntuables realitzades. En Sergi faltava a la prova de la Llacuna.

Pel que fa a la prova del diumenge de rally,

RALLY:
Enric: 13è elit
Jordi: 6è màster 30
Sergi: 35è màster 30

D'aquesta manera, després de les 3 proves realitzades, més la CRI, Enric Martorell es col·loca en 7a posició del campionat en categoria elit i en Jordi Martorell en 5a posició màster 30. En Sergi Casals, tot i faltar a la prova de la Llacuna, és col·loca en 47a posició de la categoria màster 30 del campionat.

COPA CATALANA BTT VALL DEL LORD (5 i 6-5-2012)

I recordeu, el dia 1 de setembre, 5ª edició de la marxa del BTT Prades!!!! no podeu faltar-hi!!!!