dimarts, 6 de novembre del 2012

VICTÒRIA PER J. MARTORELL AL CICLOCROSS DE ST. JOAN DESPÍ (4-11-12)

Aquest cap de setmana passat es va celebrar la 2ª prova de la Copa Catalana de Ciclocross a la localitat Barcelonina de St. Joan Despí, en un circuit amb trams força revirats i amb moltes zones amb fang sota una gran organització.

El corredor de Prades, Jordi Martorell, va assistir a la cita en la categoria màster 30, realitzant una molt bona sortida per evitar enganxades a la zona més estreta del bosquet, a partir d'aquí Jordi ja es va col·locar en primera posició fins a finalitzar la prova, anant controlant conservant la mecànica i el físic.

Molt bona cursa de Jordi Martorell tot i arribar a la prova amb un constipat força accentuat. D'aquesta manera es col·loca en 1ª posició de la categoria màster 30 després de dues proves.

Jordi Martorell en diferents trams del circuit i al pòdi Màster 30 (fotos: F. Vernet).

Podeu veure moltes més fotos fetes per Francesc Vernet, de la prova de St. Joan Despí, fent click AQUÍ.

Aquest proper cap de setmana la copa viatjarà a Lleida, on hi ha cita doble, dissabte i diumenge, esperem que els resultats acompanyin a Jordi en les dues proves.