dilluns, 9 de juliol del 2012

COPA CATALANA A BONANSA (7-7-12)



Aquest passat dissabte 7 de juliol es celebrava la 4ª prova de la copa Catalana de BTT a la localitat de Bonansa, ja en territori Aragonès, coincidint amb els SKYGAMES.
Aquesta prova es va caracteritzar per tenir un circuit en línia, d'uns 33km sense repetir cap part d'aquest com acostuma a ser habitual a la copa catalana, a més  a és també cal destacar la diferència respecte altres proves, el fet de sortir totes les categories juntes.
El circuit es podia dividir en dues grans parts, una primera, d'uns 15km amb una gran pujada inicial que faria una tria dels corredors, seguit de trams llargs tant de baixada com de pujada fins arribar de nou a la línia de meta, per afrontar una segona part, una mica més tècnica, amb algun tram més de sender i amb pujades i baixades més curtes.

Pel que fa a la presència de corredors del BTT PRADES, van ser-hi presents, l'Enric Martorell, el Jordi Martorell i en Sergi Casals.

Enric Martorell acabaria en 6ª posició elit i en 13ª posició de la general
Jordi Martorell acabaria en 9ª posició màster 30 i en 32ª posició de la general
Sergi Casals acabaria en 23 posició màster 30 i en 62ª posició de la general

Enric Martorell baixant en la primera part del circuit
Jordi Martorell en plena acció
Sergi Casals en la mateixa baixada

D'aquesta manera, després de les 4 proves disputades de la Copa Catalana, els corredors de Prades es col·loquen un unes molt bones posicions:

Enric Martorell: 3er elit
Jordi Martorell: 4rt master 30
Sergi Casals: 40e master 30 (tot i no haver disputat totes les proves)

Podeu veure les classificacions tant de la prova com del campionat, fent click AQUÍ.

Ara la copa catalana fa un descans fins al setembre, de mentre els corredors de Prades aniran fent varies marxes de la zona com:

26/08/12 BTT Sierra d´Almenara - Bellcaire d´Urgell (Lleida)
01/09/12 5ª VOLTA A PRADES AMB BTT - PRADES (Tarragona)
09/09/12 3a BTT TERRA D´OLIVERES - Arbeca (Lleida)


I recordeu, el dia 1 de setembre, 5ª MARXA DEL BTT PRADES !!!! no podeu faltar-hi!!!! podeu veure informació actualitzada al blog de la 5ª VOLTA A PRADES AMB BTT, fent click, AQUÍ.